Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού: ΤΡΙΗΜΕΡΟ CAMP TAEKWONDO ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ




ΤΡΙΗΜΕΡΟ CAMP TAEKWONDO ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΣΤΙΣ 24-25 ΚΑΙ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

      Με επιτυχία ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού διοργάνωσε στις 24 έως 26 Ιουλίου τριήμερο CAMP TAEKWONDO στο οποίο κλήθηκαν και συμμετείχαν αθλητές από τους συλλόγους: ΑΣ ΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ, ΑΣ JEONSA ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΣ ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και φυσικά αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.
       Οι προπονήσεις διεξήχθησαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αστακού καθώς και στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ και πραγματοποιούνταν πρωί και απόγευμα..........


  
      Οι αθλητές διδάχθηκαν την τέχνη του TAEKWONDO σε όλη της τη μορφή, αφού τα μαθήματα περιελάμβαναν τόσο πρακτικό επίπεδο, όπως ασκήσεις ενδυνάμωσης, φυσική κατάσταση, αγωνιστικές τεχνικές, αυτοάμυνα, όσο και θεωρητικό επίπεδο κατά το οποίο αναπτύχθηκε η φιλοσοφική διάσταση της τέχνης δίνοντας έμφαση στο χαρακτήρα και τη συμπεριφορά που πρέπει να έχει ο ασκούμενος του TAEKWONDO.
      Οι συμμετέχοντες πέρα από τα σημαντικά οφέλη που αποκόμισαν σχετικά με το TAEKWONDO είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη και να συνδυάσουν την εκπαίδευσή τους με ψυχαγωγία και διακοπές.

     Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
 Ευχαριστούμε τους δασκάλους του TAEKWONDO Καυμενάκη Σπύρο, Ντουσμάνη Μιχάλη, Παραπαγκίδη Άγγελο και Μιμηγιάννη Ανδρέα οι οποίοι σε συνεργασία με τον δάσκαλο του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ κύριο Μαρίνο Γεώργιο δίδαξαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου δίνοντας στους αθλητές σημαντικές, αγωνιστικές και πνευματικές γνώσεις. Επίσης ευχαριστεί όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τριήμερο σεμινάριο, και ιδιαίτερα τους αθλητές των συλλόγων που διέμειναν για τρεις ημέρες στον Αστακό, η παρουσία των οποίων τόνωσε τουριστικά σε κάποιο βαθμό την πόλη μας. Μετά από την επιτυχημένη έκβαση του σεμιναρίου καθώς και τη μεγάλη αριθμητική συμμετοχή των αθλητών ο σύλλογός μας έθεσε τη βάση για ανάλογες δράσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με στόχο την όσο καλύτερη κατάρτιση των αθλητών. Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.

Δ. ΤΥΠΟΥ
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο