Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Δήμος Αγρινίου:διακοπές νερού τις νυχτερινές ώρες

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται ιδιαίτερα μεγάλη αύξηση στην κατανάλωση νερού σε όλα τα Δημοτικά και Κοινοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αγρινίου. Επίσης παρατηρείται το φαινόμενο της κατασπατάλησης νερού του δικτύου ύδρευσης, σε άρδευση,  πλύσιμο αυλών, αυτοκινήτων κ.λπ..
Παρά τις επανειλημμένες ανακοινώσεις για ορθολογική χρήση του νερού,  δεν υπήρξε ευαισθητοποίηση. Για το λόγο αυτό από σήμερα ( 21/7/2015)  και μέχρι να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιούνται καθημερινές διακοπές νερού....
 
Η διάρκεια των διακοπών  θα είναι τις νυχτερινές ώρες: 01.00.-05.00, σε όλη την επικράτεια του δήμου και ιδιαίτερα στις περιοχές που παρατηρείται αδικαιολογήτως υπερβολική κατανάλωση . 
Υπενθυμίζουμε ότι το νερό του δικτύου ύδρευσης πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για οικιακή κατανάλωση και όχι για άλλες χρήσεις. Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος έλλειψης νερού.






4 σχόλια:

  1. Ανίκανες πολιτικά Δημοτικές Αρχές. Αν δεν μπορούν να εξασφαλίσουν νερό στο Αγρίνιο με ένα ποτάμι και δύο λίμνες να το περιζώνουν τότε δεν δικαιούται να ομιλούν. Καλύτερα να πάνε σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι αλλο θα ακουσω θεε μου !!! ....... κοβουν το νερο οταν ολοι κοιμουνται .... οταν υπαρχει νυχτερινο ρευμα , και οι περισσοτεροι βαζουν πληντιριο .... και ολα αυτα γίνονται διπλα απο ενα τεραστιο ποταμι , που στην ουσια χύνεται μεσα στο ιόνιο .....τελεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην ΛΕΠΕΝΟΥ υπαρχουν καθε μερα διακοπες νερου απο το πρωι μεχρη το βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aπο τη μια ο δημος κοβει το νερο και κανει εκκληση για οικονομια και απο την αλλη, ολη τη μερα, ποτιζει παρκακια και πλατειες με τις ωρες σε σημειο που το νερο τρεχει στους υπονομους. Το ακρων αωτον της παρανοιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο