Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Δρόμοι παγίδες στο Ξηρόμερο


       Τεράστιες λακκούβες δεσπόζουν εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο στο Ξηρόμερο εκθέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο τους ανυποψίαστους ή και τους υποψιασμένους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι το καλοκαίρι πολλαπλασιάζονται. 
      Επί ένα χρόνο, απ ότι φαίνεται, ουδείς εκ των αρμοδίων πιθανότατα δεν έχει δει ή δεν έχει ενημερωθεί για τις λακκούβες που είναι αμέσως μετά από στροφή του δρόμου πριν τα Βλυζιανά, στην διαδρομή που βγαίνει κατ ευθείαν κοντά στην παραλία της Βελλά στον Αστακό.
     Τα περιστατικά που έχουν συμβεί και εκθέτουν σε μεγάλο κίνδυνο τους επιβάτες των αυτοκινήτων είναι αρκετά, αλλά η κατάσταση δεν αλλάζει, παρ ότι αρκετές λακκούβες έχουν επισκευαστεί......



    Πολλές φορές, οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους έχουν πέσει στις λακκούβες αυτές θρυμματίζοντας τα λάστιχα τους, με αποτέλεσμα να βοηθιούνται από κατοίκους της περιοχής ή από άλλους διερχόμενους οδηγούς για να αλλάξουν λάστιχο ή να βρουν μια λύση, ώστε να ξεπεράσουν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τον εγκαταλελειμμένο δρόμο.
       Βέβαια, τα δύσκολα δεν τελειώνουν τόσο απλά, αφού μόνο και μόνο η προσπάθεια αποφυγής από τον εκάστοτε οδηγό των λακκουβών της περιοχής μπορεί να αποτελέσει  και αιτία ατυχήματος, αν ακολουθεί άλλο αυτοκίνητο ή έρχεται από την άλλη κατεύθυνση αυτοκίνητο, αφού υπάρχουν λακκούβες που καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την μια λωρίδα κίνησης των αυτοκινήτων. Μάλιστα, οι λακκούβες της περιοχής έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστές σε πολλές πόλεις του νομού, αλλά και πάλι η διάδοση της κατάστασης αυτής δεν αποτέλεσε μοχλό πίεσης για την κατασκευή τους.

Κων/νος Χονδρός
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
http://sinidisi.gr/



2 σχόλια:

  1. Όχι φίλε μου, δεν υπάρχουν Δρόμοι-παγίδες στο Ξηρόμερο.....
    Στο Ξηρόμερο υπάρχουν παγίδες με λίγο.... δρόμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστος ρε φιλε δεν υπαρχουν δρομοι αλλα λεμε οτι υπαρχουν για δειγμα .....απο δρομους. μας προφυλασσουν κιολας να μην πεσουμε πανω σε κανενα γουρουνι η καμια αγελαδα εχουν δικιο που δεν τις φτιαχνουν τις λακουβες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο