Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Καθαρισμός ρέματος στις αρχές Ηρ. Πολυτεχνείου

Στον καθαρισμό του ρέματος που υπάρχει στην είσοδο της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου προχώρησαν πρόσφατα συνεργεία του Δήμου Αγρινίου.
Ο καθαρισμός έγινε ύστερα από παράκληση πολιτών καθώς τα χορτάρια είχαν φτάσει σε μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα διάφορα τρωκτικά και φίδια να κρύβονται ανάμεσά τους και να απειλούν την υγεία των κατοίκων. Αγανακτισμένοι οι πολίτες της περιοχής απευθύνθηκαν στον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Ανδρέα Καλαμπαλίκη ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στις ανάγκες των κατοίκων.....
Έτσι, μηχανήματα του δήμου την επόμενη κιόλας ημέρα ξεκίνησαν να καθαρίζουν τον χώρο από τα χορτάρια και τα βάτα και το σημείο έχει μια πιο καθαρή εικόνα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες εντός του άρθρου.

Στο μόνο σημείο που δεν μπόρεσαν να επέμβουν τα μηχανήματα είναι εκεί όπου υπήρχαν ορισμένες σωληνώσεις καθώς υπήρχε ο φόβος να σπάσουν. Ωστόσο ο κ. Καλαμπαλίκης δεσμεύτηκε πως θα φέρει άλλου είδους μηχανήματα για αυτά τα σημεία τα οποία είναι ειδικά για τον συγκεκριμένο καθαρισμό. Να σημειωθεί, τέλος, ότι επί χούντας υπήρχε στην περιοχή ρέμα το οποίο μπαζώθηκε μετά από λίγο καιρό.

agrinioreport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο