Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Από τον Νοέμβριο δεν ανάβουν τα φώτα ασφαλείας στο βουλιαγμένο λιμάνι του Μύτικα.

Έχουμε επισημάνει με τρεις σχετικές μας παλαιότερες αναρτήσεις, ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό τα φώτα ασφαλείας στο βουλιαγμένο λιμάνι του Μύτικα δεν ανάβουν, με αποτέλεσμα τον άμεσο κίνδυνο κάποιος να πέσει πάνω τις βραδυνές ώρες.
Θυμίζουμε ότι πολλές φορές έχουν συμβεί ατυχήματα σε αυτό το σημείο και στην διάρκεια της νύχτας αλλά και της ημέρας (δείτε εδώ).....

Το πρόβλημα αυτή την στιγμή επείγει να λυθεί, γιατί ήδη η κίνηση στην θάλασσα έχει αυξηθεί και μπροστά μας είναι ο Αύγουστος. Πραγματικά αν γίνει κανένα κακό δεν ξέρουμε τότε ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες ή αυτές θα γίνουν μπαλάκι όπως συνήθως συμβαίνει.
Το πρόβλημα σε αυτό το σήμειο, όπως μας ενημέρωσαν άνθρωποι που γνωρίζουν, είναι ότι θέλει αλλαγή όλο το αμφίβιο καλώδιο.
Μαθαίνουμε ότι μέσα στα πεντάμηνα που πρόσφατα προσλήφθηκαν στον Δήμο Ξηρομέρου, υπάρχει και ηλεκτρολόγος με καταγωγή από τον Μύτικα και ότι πολύ σύντομα θα ασχοληθεί με την λύση ηλεκτρολογικών προβλημάτων, με προτεραιότητα τα φώτα ασφαλείας του βουλιαγμένου λιμανιού του Μύτικα.
Αναμένουμε......
mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο