Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας έχει να συνεδριάσει από τις 29 Μαΐου 2015 κι ενώ έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες ακόμη δεν έχει οριστεί συμβούλιο, ενώ τελειώνει και το καλοκαίρι. Η μη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου 2 μήνες τώρα, κάθε άλλο παρά ενισχύει το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντίθετα μάλιστα το υπονομεύει και το υποβαθμίζει.

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75, Ν. 3852/10).

     Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 27η του μηνός Ιουλίου του έτους 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1.- Έγκριση πρακτικού άγονου διαγωνισμού για την μίσθωση χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση πλαζ «ΣΑΛΤΙΝΗ» στην Δ.Κ. Βόνιτσας, έκτασης 15,00τ.μ., για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων.
2.- Έγκριση πρακτικού άγονου διαγωνισμού για την μίσθωση χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση πλαζ «Λουτράκι» στην Δ.Κ. Κατούνας, έκτασης 15,00τ.μ., για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων.
3.- Περί έγκρισης πρακτικών δημοπρασίας για την μίσθωση χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση πλαζ «ΦΑΝΑΡΙ  ΓΕΡΑΚΑΣ» της Τ.Κ. Πλαγιάς στην Δ.Κ. Παλαίρου, έκτασης 15,00τ.μ., για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων.
4.-Σύνταξη έκθεσης 2ου τριμήνου του έτους 2015, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.
5.- Έγκριση ανατροπής αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης- δέσμευσης πιστώσεων.
6.- Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου στην υπόθεση κατά Κων/νου Καραλή και Στυλιανής – Ιωάννας Μπίντζου λόγω παραίτησης της πληρεξουσίου δικηγόρου κας Παχή Σπυριδούλας........

     
7.- Περί ψήφισης πίστωσης για πληρωμή δικηγόρου για την υπεράσπιση του Δήμου σχετικά με την αγωγή της Ιωάννας Ρούφη του Νικολάου κατά του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου. 
8.- Διάθεση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Βόνιτσα.
9.- Διάθεση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για μετατόπιση δικτύου ΦΟΠ στο Μοναστηράκι λόγω επικίνδυνης κατάστασης.
10.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση του Δήμου στην υπόθεση αγωγών μονίμων Υπαλλήλων (πρώην Δήμου Ανακτορίου) του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κατά του Δήμου.
11.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση του Δήμου στην υπόθεση αγωγών μονίμων Υπαλλήλων (πρώην Δήμου Μεδεώνος) του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κατά του Δήμου.
12.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση του Δήμου στην υπόθεση αγωγής κατά  του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για υπόθεση του πρώην Δήμου Μεδεώνος.
13.- Παραλαβή μελέτης «Τοπογραφικές εργασίες στη Δ.Ε. Παλαίρου». 
14.- Κατάρτιση όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού αγροκτήματος έκτασης εξήντα πέντε (65) στρεμμάτων στη θέση «Ξηρόλακος» του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
15.- Περί ψηφίσεως πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ

* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο