Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Σκληρά ερωτήματα του Κώστα Τριαντακωνσταντή και στη Δημοτική αρχή Ξηρομέρου!

       Σκληρά ερωτήματα θέτει ο Κώστας Τριαντακωνσταντής στη Δημοτική αρχή Ξηρομέρου, αφενός γιατί  αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας καθώς δεν παρέστη σύσσωμη η συμπολίτευση, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και αφετέρου για την απουσία τους στη συνεδρίαση του ΦΟΣΔΑ της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας Αιτ/νιας (ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ), όταν συζητούσε το ΔΣ τη μεταφορά των σκουπιδιών Πύργου και Ολυμπίας στο τόπο μας Πάλαιρο-Πογωνιά.
Αναλυτικά: 

    Οι πολιτικές εποχές άλλαξαν Δήμαρχε κ. Γαλούνη. Αυτές είναι πρακτικές που μόνο οι αδύνατοι πολιτικά αναγκάζονται, να πράττουν. 
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
     Στη Δημοκρατία ο σεβασμός και η συζήτηση της αντίθετης άποψης είναι υποχρέωση σας.

    Δήμαρχε κ. Γαλούνη, Δημοτικέ Σύμβουλε κ. Λαΐνα στα δύσκολα κρύβεστε. Το ίδιο κάνατε και στο ΔΣ του ΦΟΣΔΑ της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας Αιτ/νιας που είστε μέλη, δεν πήγατε, όταν συζητούσε το ΔΣ τη μεταφορά των σκουπιδιών Πύργου και Ολυμπίας στο τόπο μας Πάλαιρο-Πογωνιά. 
    Αυτό φαίνεται από τη Διαύγεια του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.
Αν είχατε άλλη υποχρέωση πιο σοβαρή και απουσιάζατε ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ και το λόγο που απουσιάζατε και εμείς θα σας αξιολογήσουμε πολιτικά.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


2 σχόλια:

  1. Απεδρασαν απ την πολιτικη , γι αυτο και δεν ηταν εκει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τελευταίο συμβούλιο η κα κουμανδρακη εκανε ερώτημα για το θέμα αυτο και γιατί απουσίασαν αλλα ο κ δημαρχος είπε οτι οι αποφάσεις αυτές δεν είχαν σχέση με τη μεταφορά σκουπιδιών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο