Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Παναγιώτης Στάικος: Ψηφίζω ΝΑΙ την Κυριακή

    Στους ανθρώπους που θα ψηφίσουν «Ναι» εντάσσεται ο π. δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάικος. Με μια δήλωση - παρέμβαση για το δημοψήφισμα της Κυριακής, ο γιατρός παραθέτει τις συνέπειες του «Όχι» και δηλώνει κατηγορηματικά: ψηφίζω ΝΑΙ.   
Αναλυτικά η δήλωσή του:

Παναγιώτης Στάικος: Η παρέμβασή μου για το Δημοψήφισμα

    Το δημοψήφισμα  σε  καμία  περίπτωση  δεν πρέπει να προκαλέσει   την πόλωση και τον διχασμό της κοινωνίας.
Είχα  αποφασίσει  να μην κοινοποιήσω την άποψή μου .
   Δεν σκοπεύω όμως  να σιωπήσω  στον εκβιασμό Βαρουφάκη, ο οποίος είπε πως αν επικρατήσει το ΝΑΙ , θα παραιτηθεί.
    Να πάει στο καλό  και να φτιάξει και το δικό του Κόμμα.
     Με τους ανθρώπους που ψήφισαν  ΣΥΡΙΖΑ , όχι μόνο δεν μας χωρίζει τίποτα ,αλλά σέβομαι  απόλυτα την επιλογή τους ,  με την οποία  ήλπιζαν   πως  θα έρθουν καλύτερες   ημέρες ...



     Έτσι  λοιπόν  εξουσιοδότησαν τον Πρωθυπουργό, να  κλείσει την συμφωνία  τον Φεβρουάριο, εξασφαλίζοντας την Ευρωπαϊκή  πορεία της Χώρας  και είχε τότε και την δική μας στήριξη που δεν τον είχαμε στηρίξει (υπάρχουν τα κείμενα στο Διαδίκτυο) και όχι να υφίστανται πρωτόγνωρη ταπείνωση  στις  ουρές  έξω από τις Τράπεζες .
Δεν έχω  δικαίωμα  να πω σε κανένα τι θα ψηφίσει .

     Όμως  επειδή έχω παιδιά  και εγγόνια , που αυτή την στιγμή βρίσκονται στην Ελβετία και δεν θέλω να μείνουν εκεί για πάντα , δεν μπορώ και  να κρυφτώ, αφού πιστεύω , ότι με την επικράτηση  του ΟΧΙ, από εκεί που καταφέρναμε  να επιβιώνουμε υφιστάμενοι   τις συνέπειες των μνημονίων, υπάρχει   σοβαρή πιθανότητα  να έρθουν ημέρες απόλυτης εξαθλίωσης, αφού οι δανειστές οι οποίοι δεν υποχώρησαν επί  (5) πέντε  μήνες , δεν φαίνεται να έχουν καμιά διάθεση να υποχωρήσουν  και  να είναι αναπόφευκτη  η επιστροφή  στην  Δραχμή, η οποία θα ήταν καταστροφική για την Πατρίδα μας
    ΟΧΙ,  επειδή δεν θέλω  να  αντικρύσω ξανά  τέτοιες  εικόνες  εξευτελισμού, γι’ αυτό  ψηφίζω ΝΑΙ, ξέροντας ότι μπορεί να στεναχωρήσω  κάποιους  φίλους μου, χωρίς   να ξεχνώ  πως  στα χρόνια του μνημονίου, αλλά  και  πριν το μνημόνιο  500.000 πολίτες ήταν άνεργοι  και τότε υπήρχαν πολίτες , οι οποίοι υφίσταντο την απόλυτη εξαθλίωση , όταν έψαχναν για τροφή στους κάδους απορριμμάτων  και πρέπει ως κοινωνία να κάνουμε το πάν, για να εξαλειφθούν  αυτές οι εικόνες ντροπής.!!!!
    Είναι πολύ σημαντικό, είτε επικρατήσει το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ  να μην υπάρξει διχασμός στον Ελληνικό Λαό.!!!


Αστακός 2/7/2015
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ



6 σχόλια:

  1. Με μια λεξη !
    Θες , Αντωνη η' Αλεξη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ. ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακώς επιτρέπεται ανώνυμα σχόλια σε επώνυμες αναρτήσεις για τέτοια θέματα. Ένας άλλος ..... ανωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρόβλημά μου δεν είναι Αέξης ή Αντώνης , αλλά Ελλάδα ή χάος.!!!
    Εαν ο Αλέξης εξασφαλίσει τη λειτουργία της Ελλάδας ως σύγχρονης Ευρωπαϊκής Χώρας , ασφαλώς πρέπει να μείνει για τέσσερα χρόνια , γιατί οι Κυβερνήσεις δεν εκλέγονται για τέσσερες μήνες .
    Εάν ο Αλέξης δεν μπορεί να εξασφαλίσει την λειτουργία της Ελλάδας ως σύγχρονης Ευρωπαϊκής Χώρας, τότε το Σύνταγμα ορίζει τι πρέπει να κάνει.
    Παναγιώτης Στάϊκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ ψηφίζω οχι στα 7,5 δις που πρότεινε και ψήφισε ο ανενδοτος!!!! ο Τσιπρας στους θεσμούς. Για τα υπόλοιπα μεχρι τα 8 δις που ζητούσαν λέω ναι . Δεν μας άρεσαν τα 1, 7 του χαρδούβελη τον Δεκέμβρη. Μια φορα τρελλα ο Τσιπρας δύο εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι θα κλεισει συμφωνια μεσα σε 48 ωρες οταν 5 μηνες δεν καταφερε κατι αν πουμε οχι;δεν μας ξεγελας κυριε τσιπρα η συμφωνια που θα κλεισεις ειναι το μνημονιο του σιριζα με τα 8δις μετρα απλα προτιμησε να γινει ολο αυτο το μπαχαλο να διαλυθει η χωρα δηλαδη για να μην διαλυθει ο συριζα το κομα πανω απο τη χωρα και τον κοσμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο