Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Σκληρή ανακοίνωση κατά του Δημάρχου Ξηρομέρου Ερ. Γαλούνη: "Η Αυτού Εξοχότης αποφάσισε όπως η έκθεσις βιβλίου εις τον λιμενοβραχίονα της πόλεως κηρυχθεί μη σύννομος"!

Ακούσατε, ακούσατε...

    Ο Δήμαρχος Πάντων των Χωρίων του Ξηρομέρου, Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, πρώην μέλος του ΔΣ της ΤΕΔΚ Αιτ/νίας, πρώην Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Αχαρνών Αττικής και πρώην Πρόεδρος της ΕΑΣ Ξηρομέρου η Αυτού Εξοχότης αποφάσισε όπως η έκθεσις βιβλίου εις τον λιμενοβραχίονα της πόλεως κηρυχθεί μη σύννομος.
      Αντ´αυτής θα προβάλλονται επί οθονών τοποθετημένων έμπροσθεν των καταστημάτων ΑΜΜΟΣ,ΕΝ ΠΛΩ και AQUA τα επινίκια της επικράτησης της Αυτού Εξοχότητος κατα τας τελευταίας δημοτικάς εκλογάς.

ΥΓ.  Η ατμόσφαιρα θα αερίζεται..

http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/

5 σχόλια:

  1. Η αναγνωση ! στο ... αποσπασμα
    απο Αλυζια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΑΤΕ ΓΕΥΤΗΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ .ΓΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΕ 2-3 ΑΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΩΡΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ.ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΟΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ.
    ΟΠΟΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ¨η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΗΠΩς ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε μπορεί κάποιος επιτέλους να καλέσει τον ελεγκτή νομιμότητας να δει το παρτυ που γίνεται στο δήμο;; αυτοί οι άνθρωποι καταχραζοναι δημόσιο χρήμα πλουτίζουν εις βάρος μας ας μπει επιτέλους κάποια μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο