Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Κέντρο Μέριμνας Ακτίου Βόνιτσας: Καραγκιόζης και κουκλοθέατρο σε Βόνιτσα και Πάλαιρο με εισιτήριο!

ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΚΑΙ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015  ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ

     Οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας συνεχίζονται. Σε συνεργασία με το θέατρο «Πολυθέαμα» σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την παράσταση «Μια χαρούμενη παρέα».
    Είναι ένα φαντασμαγορικό μιούζικαλ, γεμάτο κέφι, γέλιο και τραγούδι. Με θεατρικά σκέτς, ταχυδακτυλουργό-κλόουν και καραγκιόζη, που συναρπάζουν μικρούς και μεγάλους.
Είναι μία παράσταση για παιδιά από 2 έως …. 102 ετών. Διάρκεια μιάμιση ώρα.
Το θέατρο «Πολυθέαμα» θα βρίσκεται στις:
14 Ιουλίου ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00 στην Πάλαιρο στην Κεντρική Πλατεία
15 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 στην Βόνιτσα στην Κουκουμίτσα.

Γενική είσοδος 5 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

ΞΗΡΟΜΕΡΟΝEWS: Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κέντρου Μέριμνας θα υπάρχει εισιτήριο 5€ για τις παιδικές παραστάσεις, ενώ  οι εκδηλώσεις αυτές θα έπρεπε να είναι δωρεάν για τα παιδιά, αφήνοντας έτσι παραπονεμένους τους μικρούς φίλους δημιουργώντας κοινωνική ανισότητα. 
     Επειδή η οικονομική κατάσταση συνεχίζει και φέτος να είναι πολύ δύσκολη, το Κέντρο Μέριμνας Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, δεν πρέπει  να συνδιοργανώνει εκδηλώσεις με εισιτήριο, πρέπει να περικόψει τις επιχορηγήσεις στις εκδηλώσεις αμφιβόλου ποιότητας και να προσφέρει δωρεάν στους δημότες και στα παιδιά όμορφες και διδακτικές παραστάσεις..........








8 σχόλια:

  1. ολα δωρεαν θα πρεπει να ταν και να μην δινουν χρηματα σε χαζοσυλλογους που ει μονες δραστηριοτητες τους ειναι οι εκδρομες κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα δωρεαν θα πρεπει να ταν και να μην δινουν χρηματα σε χαζοσυλλογους που ει μονες δραστηριοτητες τους ειναι οι εκδρομες κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...δεν πρέπει να συνδιοργανώνει εκδηλώσεις με εισιτήριο, πρέπει να περικόψει τις επιχορηγήσεις στις εκδηλώσεις αμφιβόλου ποιότητας και να προσφέρει δωρεάν στους δημότες και στα παιδιά όμορφες και διδακτικές παραστάσεις..."

    Tτελείως λάθος προσέγγιση.
    Ο πολιτισμός δεν είναι ένα αγαθό που προσφέρεται σώνει και καλά τζάμπα !!
    Πρώτα δημιουργείς πολιστιστική συνείδηση στον πολίτη και μετά θα επιλέξει αυτός εάν και τι θα πληρώσει.

    Εξάλλου ποιός κρίνει ποιές είναι αμφίβολου ποιότητας εκδηλώσεις ;;
    Oταν καλούν το πολιτιστικό Αθηνών του ΟΤΕ στην Βόνιτσα μου μυρίζει από μακρυά "αρπαχτή " Ας βάλουν (αν τολμούν εισητήριο στις συναυλίες των ΟΤΕΤΖΉΔΩΝ) και αμφιβάλω εάν θα πατήσει το πόδι του ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΨΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ - ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ , ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΜΝΜΟΣΥΝΟ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ .... ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥς ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ . ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ 1.56 ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΘΑ ΣΕ ΒΛΑΨΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ . Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΕς ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ, ΕΙΔΙΚΕς ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕς ΔΡΑΣΕΙς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ , ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΩΝ ; ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙς Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ασχολείσται με τις πολιτιστικες εκδηλώσεις του Παντελή ; ; ; ; αφο'υ ούτε ο ίδιος αντεχει να τις παρακολουθησει μεχρι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδω που θα πάνε τα παιδάκια βάζει εισιτήριο ο Κάριολης αλλα καλα δίνει 5000€ στις προβατίνες και στα άλογα και στους συλλόγους που τον ψηφίζουν ...οπως στο σύλλογο γυναικών Βονιτσας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο