Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Κανδήλα: Τα παιδιά γιόρτασαν τη λήξη των κατηχητικών σχολείων (ΦΩΤΟ: Βάσω Παππά)





        Παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε το προαύλιο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Κάτω Κανδήλας την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 το απόγευμα, στη γιορτή λήξης των κατηχητικών συναντήσεων. 
     Σε μια ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα, τα παιδιά με το θεατρικό δρώμενο και το υπέροχο χορευτικό συγκρότημα της Ενορίας έκλεψαν τις εντυπώσεις. Το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων ήταν δείγμα ότι τα όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες όσων παρακολούθησαν την εκδήλωση..........

 
    Σε όλα τα παιδιά ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Ευφρόσυνος Γρίβας ευχήθηκε να έχουν καλό καλοκαίρι, να είναι πάντοτε κοντά στην  εκκλησία και ανανέωσαν το ραντεβού τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για νέες όμορφες στιγμές, ευχαριστώντας όλους τους γονείς των παιδιών που για ακόμη μία χρονιά που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην αγκαλιά της μητέρας εκκλησίας.





















2 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια στα παιδιά, τους κατηχητές,σε οσους δούλεψαν για την όμορφη αυτή γιορτή αλλά και στον εφημέριο του χωριού για το τόσο αξιόλογο έργο του... Εκτός απ τις φωτό θα μπορούσατε όμως να μας γράψετε και δυο λόγια για τη παρασταση αλλά και ποιοί τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.. Μας έχετε συνηθίσει σε μια πιο αρτια πληροφόρηση ΞηρόμεροNews...o ανταποκριτής σας αυτη τη φορά μισά μας τα έστειλε και εμείς που ειμαστε μακρυά απ΄τον τόπο μας θα θέλαμε να μαθαίνουμε περισσότερα. Σας ευχαριστώ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΟ. Πατερ παρτε δυναμη συνεχιστε τον αγωνα και μην φοβηθητε κανεναν και μην ξεχνατε δεν ειστε μονος σας ειμαστε και εμεις εδω που σας αγαπαμε και ξερουμε ποσα κανετε για τον τοπο. Οπως επίσης ξερουμε και για ολους εκείνους που τα οσα φαινομενικα εκαναν θα αρχισουν σιγα σιγα να καταρεουν και να αποκαλυπτονται στα ματια των ανθρώπων μιας και ο θεός γνωριζει τα παθη τα λαθη και τα αισθηματα όμων μας. Αγαπητοι αναγνώστες του παροντος σχολίου μαθετε ότι η ευρυτερη περιοχή έχει αγωνιστες κληρικους όπως ο π. Ευφρόσυνος που δεν περιμένουν να τους αναδειξη κανενας ανθρωπος γιατι απλώς εχουν συνηδειτοποιησει οτι καμία δοξα δεν στάθηκε επι γης αμεταθετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο