Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

3η Ετήσια Συνάντηση στα Σαρδίνια της Ακαρνανίας

Θέμα: Αναγγελία Εκδήλωσης στα Σαρδίνια το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

 Το Ίδρυμα Τοπικής Ανάπτυξης "Θωμάς κ΄ Αφροδίτη Παπανίκος" (ΙΤΑΘΑΠ) οργανώνει την 3η Ετήσια Συνάντηση του στα Σαρδίνια της Ακαρνανίας με θέμα:
"O Ρόλος των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων στις Αναπτυξιακές Προοπτικές της Ακαρνανίας"
στο Χωριό Σαρδίνια της Επαρχίας Βάλτου (Ακαρνανία) του Νομού Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015 και ώρα έναρξης 9:30 π.μ.

       Την συζήτηση θα συντονίσει Δρ. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος, Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Στέρλινγκ, Ηνωμένο Βασίλειο κ΄ Μέλος του Δ.Σ. ΙΤΑΘΑΠ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι κάτωθι:
 -Δρ. Σάρον Μπόλτον, Κοσμήτωρ και Καθηγήτρια της Σχολής Επιχειρηματικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Στέρλιγνκ, Η.Β. Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και Μικρές Επιχειρήσεις.
-Δρ. Τάκης Γιαννόπουλος, Καθηγητής Μάρκετινγκ, Πανεπιστήμιο Μπροκ, Καναδάς. Οι Παράγοντες που Επηρεάζουν την Εξωστρέφεια των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων...........



-κ. Ζώης Κολιός, Αντιπρόεδρος, Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος. Οι MME ως Μοχλός Ανάπτυξης της Ακαρνανίας και της Ευρύτερης Περιοχής του Αμβρακικού.
-κ. Γιώργος Κανελλόπουλος, π. Γενικός Γραμματέας Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας (ΣΔΟΕ). Ο Ρόλος των Τοπικών Δυνάμεων στην Ανάπτυξη της Ακαρνανίας.
-κ. Αντώνης Ζαίρης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Η Επιρροή των Οικονομικών Διακυμάνσεων στην Ανάπτυξη των ΜΜΕ.
-κ. Χρήστος Πετρέας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Αποτελεί ο Τουρισμός Έξοδος  από το Αδιέξοδο ή και την Ανάκαμψη των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων;


Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Σήλια Σακκά 210 3634210.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο