Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Τραγική κατάληξη στο σημερινό τροχαίο στη Κυψέλη Αγρινίου- νεκρός 24χρονος

       Τραγική κατάληξη είχε για νεαρό επιβαίνοντα το τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Κυψέλη του δήμου Αγρινίου. 
      Ο 24χρονος που επέβαινε μαζί με τρία ακόμη νεαρά άτομα, στο αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, εξέπνευσε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και διακομίστηκε μετά το ατύχημα. 
     Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι η πρώτη εικόνα ήταν ότι οι επιβαίνοντες δεν είχαν τραυματιστεί σοβαρά, ο 24χρονος έπαθε εσωτερική αιμορραγία κατά το ατύχημα, που οδήγησε τελικά στον θάνατό του......



     Βαριά είναι τελικά και οι δύο νεαρές που επέβαιναν στο ίδιο όχημα, αδερφές μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρουν πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο. 
    Ο νεαρός που εξέπνευσε, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κάτοικος Αγρινίου, όπως και οι δύο κοπέλες που φέρουν σοβαρά τραύματα. Ελαφρύτερα είναι ο νεαρός οδηγός του  αυτοκινήτου, καθώς και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.

http://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

  1. ελα ...................... κλασικη κατασταση που πρωτα πρεπει να κοιτάνε οι γιατροί απο το ίδιο εχασα τον πατερα μου .. συνοδηγός παρακαλώ .!!!!!! αμεση παράκληση μεσα απο αυτο το μπλογκ !!! φοράτε ζώνες /////////δεν τυχαίνει μονο στον γειτωνα αλλα και σε εμας ... αν ο πατερουλης μου ειχε ζωνη θα ηταν κοντα μου τωρα .... ακούστε με .....καλο σας βραδυ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. katarxin sylipitiria stoys sygkenhs gia to neo palikari. alla oso anafora ths zwnes. sta xwriamas to 8eoroyn ipotimitiko na foraei kaneis zwni. den katadexonte...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο