Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΤΩΡΑ: Ουρές στα ΑΤΜ για τα 60 ευρώ (ΦΩΤΟ: Χρήστος Μπόνης)

       
         Ουρές έχουν σχηματιστεί έξω από τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μας έστειλε ο συμπατριώτης μας Φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπόνης. 

       Ο κόσμος περιμένει στην ουρά υπομονετικά για να πάρει τα 60 ευρώ.....





3 σχόλια:

  1. αμα ητανε καλος ο κομουνισμος,θα ειχανε και στην ευρωπη. εδω μας αρεσει να κανουμε πειραματα , με τα νοθα του Σταλιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ξαφνικα ολοι τρεχουν στις τραπεζες .....και στα σουπερ μαρκετ ... αν ειναι δυνατον !!!! για ποιο λογο ???? αν τους ρωτησεις ολους αυτους στην ουσια κανεις δεν ξερει γιατι .. απλα γιατι καποιοι υπο τον φοβο πτωχευσης ετρεξαν να μαζεψουν οτι προφτασουν , και οι υπολοιποι απλα ακολουθησαν .... η κλασικη ελληνικη περιπτωση ... ο προθυπουργος της χωρας , δεν εχει καμια διαθεση να τρεχει και να ασπρισουν τα μαλλια του μεσα σε τρεις μηνες . θα μπορουσε καλλιστα , να απολαμβανει την προθυπουργια του , να λεει ναι σε ολα στους φιλους μας εταιρους , που ζητανε αιμα και μια συνταξη για ξεροκοματο , θα μπορουσε καλλιστα να τους εχει φιλους ολους και να χαιρει απλετη αγαπη απο εξω και εσωτερικα απο καναλια , καναλαρχες , εφοπλιστες ... θα χαιρωταν ομως την αγαπη του λαου ??? θα τον εμπιστευονταν ο λαος ???? εκει ειναι η ολη δουλεια .. πτωχευση δεν γινεται . πτωχευση ειναι να αφησουμε καποιους ιδικους να εκμεταλευτουν τον ιδροτα μας που δωσαμε εως εδω και να μην εχουμε αντικρισμα ... νιωθουν οτι παμε να ελευθερωθουμε και ταράσσονται .... ταρακουνισαμε ολο τον πλανητη !!!δεν ειναι τυχαιο που ολοι νιωθουν απεριγραπτη αγαπη για τους ελληνες ...... τωρα μας θυμηθηκαν , τοσα χρονια που ηταν ??? την κυριακη ας καταλαβουν λοιπον οτι ειμαστε ελληνες και σκεφτωμαστε τα παιδια και τα εγγονια μας σκεφτωμαστε ελληνικα , και οχι σαν ραγιαδες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορείτε να συνεχίσετε ακόμα όσοι θέλετε να τρώτε τα ψέματα του συριζα. Εγώ παντως δεν εμπιστεύομαι λέξη απο όσα λένε. Μου είπαν ότι αποκλείεται να κλείσουν οι τράπεζες.... μου είπαν ότι θα σκισουν τα μνημόνια... μου είπαν ότι θα χορέψουν τους ξένους και θα δώσουν 12 δις με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης... και τώρα ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΟΥ!! Καταλάβατε;;;;; ΤΕΡΜΑ λοιπόν τα ψέματα. Το καλύτερο είναι να φύγετε ΤΩΡΑ. Αρκετά μας δουλέψατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο