Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Στην εθνική ομάδα Taekwon do oι αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Καλλιφωνης -Γιαμαλακης.3ος σύλλογος στην Ελλάδα στην γενική κατάταξη.



       Την κορυφαία επίδοση στον χώρο του Tae kwon do πέτυχαν οι αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, στην μεγαλύτερη διοργάνωση της Ελλάδας κάτω των 18 ετών,το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. 
      Ο σύλλογος συμμετείχε με 7 αθλητές και κατέκτησε 3 μετάλλια, 2 χρυσά,χάλκινο και 4 5ες θέσεις. Οι πρωταθλητές του συλλόγου κατέπληξαν με τις σπουδαίες εμφανίσεις τους κερδίζοντας το χειροκρότημα από όλο τον κόσμο αλλά και τα συγχαρητήρια από όλους τους προπονητές για το υψηλό επίπεδο τεχνικής που έχουν. 
     Οι δυο αθλητές που κέρδισαν τα χρυσά μετάλλια Καλλιφωνης Χριστόφορος και Γιαμαλακης Νίκος έγιναν πλέον οι μοναδικοί αθλητές της δυτικής Ελλάδας που είναι μέλη εθνικής ομάδας και θα συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Οκτώβριο στην Λετονία........



     Όλο αυτό το αποτέλεσμα οφείλετε στον κορυφαίο δάσκαλο της πόλης μας κι έναν από τους καλύτερους στην Ελλάδα, ομοσπονδιακό προπονητή και πρωταθλητή Κακαρελη Νίκο που φέτος κατάφερε να φτάσει τον σύλλογο στην κορυφή σε όλη την Ελλάδα σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις της ΕΛΟΤ. Άλλωστε ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ συμμετέχει μόνο στις επίσημες διοργανώσεις της ομοσπονδίας. 

Οι αθλητές που κατέκτησαν αυτές τις σπουδαίες επιτυχίες και πλέον είναι μέλη της εθνικής ομάδας Tae kwon do είναι.

-Καλλιφωνης Χριστόφορος χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -78 κιλών μετά από πέντε νίκες. Ο αθλητής μας είχε πολύ δύσκολο έργο μιας και κέρδισε πολλούς πρωταθλητές Ελλάδος με αποκορύφωμα στον τελικό να κερδίσει έναν αθλητή με 14 χρυσά μετάλλια σε 14 διεθνείς διοργανώσεις από την Κοζάνη κι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο του tae kwon do με άψογη συνεργασία με τον δάσκαλό του Κακαρελη Νίκο  και να ανεβεί στην πρώτη θέση στην Ελλάδα και να μπει στην εθνική ομάδα.

-Γιαμαλακης Νίκος χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των +78 κιλών μετά από 4 αγώνες. Εκπληκτικός ο αθλητής μας ξεσηκώνοντας το στάδιο με την τακτική του και την συνεργασία με τον δάσκαλο του έπιασε πολύ καλή απόδοση αν και ήταν ο πιο κοντός στην κατηγορία και κατάφερε να κερδίσει όλους τους αντιπάλους του και μπει κι αυτός στην εθνική ομάδα tae kwon do.Ο Νίκος αν και μικρός σε ηλικία κατάφερε στον τελικό να κερδίσει δύσκολα στον ξαφνικό θάνατο με μια εντυπωσιακή τεχνική αγαπημένη του δάσκαλου του που τον έχει κρατήσει αήττητο σε όλους τους ξαφνικούς θανάτους σαν αθλητή.

-Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια μας Γιαμαλακη Ελένη μετά από 3 φανταστικούς αγώνες και αποδικνιοντας ότι είναι σε όλες τις διοργανώσεις σε Ελλάδα κι εξωτερικό μέσα στα μετάλλια. Η Ελένη έχασε στον ημιτελικό αγώνα από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωνσταντινιδου για δυο πόντους. Η αθλήτρια μας ήταν συνεχεία μπροστά στο σκορ και στο τέλος του αγώνα έχασε λίγο την ισορροπία της με αποτέλεσμα να δεχτεί ένα κεφάλι και να γυρίσει το σκορ και να χάσει τον αγώνα άλλα και το χρυσό μετάλλιο.

Το Δ.Σ.και οι φίλοι  του συλλόγου μας fight club Kakarelis συγχαίρει τους αθλητές μας που κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφαία διάκριση που έχει έρθει στο Αγρίνιο στο tae kwon do τα τελευταία χρόνια και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Λετονία τον Οκτώβριo
     Επίσης πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές Κακαρελη Αλέξιο και Νίκο για την σπουδαία δουλειά που κάνουνε και έχουν προβάλει την πόλη μας σε όλο τον κόσμο μέσα από τον αθλητισμό και τις διακρίσεις. Μαζί τους θα μεταβούν για να στηρίξουν και να βοηθήσουν τους αθλητές οι προπονητές του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ Κακαρελης Αλέξιος-Νίκος.



6 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια πολλα στα παιδια.Επισης συγχαρητηρια στον κ.κακαρελη γιαυτο το επιπεδο των αθλητων και γενικως του συλλογου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΙΕΣ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕ ΤΑΕKWON DO KICK BOXING ΚΑΙ ΠΥΓΜΑΧΙΑ. ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕ ΤΑΕKWON DO KICK BOXING ΚΑΙ ΠΥΓΜΑΧΙΑ. ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟςΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΚΑΡΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο