Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα με θέμα: «Ιστορία και πολιτισμός της Αιτωλοακαρνανίας» στην Αθήνα από την Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Αττικής «Η ΦΛΟΓΑ»



     Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 10 Μαΐου 2015 το πρωί, στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) στην Αθήνα,  η Ημερίδα με θέμα: «Ιστορία και πολιτισμός της Αιτωλοακαρνανίας» που διοργάνωσε η  Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Αττικής «Η ΦΛΟΓΑ».
    Συντονιστής και ομιλητής της ημερίδας ήταν ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος και παρουσιάστηκαν εισηγήσεις από τους ομιλητές, που ήταν οι: Ο καθηγητής της φιλοσοφικής σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  Γρηγόριος Κωσταράς, ο βραβευμένος με το Ρωσικό  Βραβείο Ποίησης, δημοσιογράφος- ποιητής Κωστής Τσιάκαλος και ο συγγραφέας  Νίκος Μήτσης.....

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ….
   
     Η θεματολογία της ημερίδας αλλά και η αρτιότητα της παρουσίασης από τους διακεκριμένους ομιλητές, εντυπωσίασαν τους συμμετέχοντες στην ημερίδα καθώς παρουσιάσθηκαν ιστορικά γεγονότα άγνωστα στο ευρύ κοινό, της Αιτωλοακαρνανίας.

Ήταν εκεί:  Ο Μητροπολίτης Βελεστίνου Δαμασκηνός ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο Αεροπαγίτης Παντελής Κωσταράς, ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Δελημήτσος, ο πρώην βουλευτής Αριστοτέλης Μιμμής, ο Κίμων Παπαδογιάννης εκπρόσωπος του συλλόγου Αγιοβασιλιωτών, ο Διονύσης Χόρτης, πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων ο «Αμβρακικός», Χρυσόστομος Πατούλας εκδότης  Εφημερίδας Αιτωλοακαρνανική και ο Ηλίας Ζαπαντιώτης εκδότης εφημερίδας  Αιτωλοακαρνανικός Τύπος, ο Φώτης Δάτσικας πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Βλυχάδων Μεγάρων, ο Γιάννης Καρναβάς απο το σύλλογο φίλων «Τάκης Καρναβάς», ο Μάκης Ζορμπάς πρόεδρος περιβαλλοντικού συλλόγου Χρυσοβίτσας και ο Γιάννης Χρόνης πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας χρυσοβίτσας, απο την Ξηρομερίτικη Εταιρία Λόγου και Τέχνης (ΞΕ.ΛΟ.Τ) ο Γιώργος Τσέλιος και το ιστορικό μέλος του συλλόγου βελανιδιάς Γιάννης Κατσαρομήτσος, κ.α.   






































































1 σχόλιο:

  1. αισθανομαι υπερηφανος για τον φιλο μου Σπυρο Παναγιωτοπουλο και το εξαιρετικο εργο του στην Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Αττικής «Η ΦΛΟΓΑ»"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο