Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Αετός: Άνοιξαν μικρές λακκούβες... σε καινούριο ασφαλτοστρωμένο αγροτικό δρόμο!!


      Στον Αετό (Ακτίου Βόνιτσας) περατώθηκε στα τέλη Νοεμβρίου 2014, η κατασκευή του έργου «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΑΕΤΟΥ», όπου ασφαλτοστρώθηκε ο αγροτικός δρόμος κάπου 5χλμ. στην περιοχή Βάλτα.
     Και ώ του θαύματος! Έξι (6) μήνες μετά και οι πρώτες μικρές λακκούβες έκαναν την εμφάνιση τους. 
      Ένα γεγονός που μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει από τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι εξέφραζαν την απορία τους για αυτό το χάλι. Πώς είναι δυνατόν στην Ευρώπη ασφαλτοστρωμένοι  δρόμοι να αντέχουν 50 και 100 χρόνια και σε εμάς όχι 300 αλλά ούτε 180 μέρες. 
       Σύμφωνα με πληροφορίες ο Εργολάβος που εκτέλεσε το έργο της αγροτικής οδοποιίας στο Αετό ζήτησε και πήρε από τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας δίμηνη παράταση για την παράδοση του δρόμου. Την ίδια ώρα οι Κάτοικοι ζητούν από τη Δημοτική Αρχή να πιέσει τον εργολάβο και να αποκαταστήσει άμεσα το δρόμο, βάζοντας τέρμα σε αυτές την κακοτεχνίες......



     Να τονίσουμε ότι ο νέος δρόμος διευκολύνει για τις γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες, τη μετακίνηση των κατοίκων και θα συμβάλει στην ανάπτυξη των προαναφερόμενων δραστηριοτήτων και στην αγροτική οικονομία του Αετού.






3 σχόλια:

  1. και στην Παλαιρο μια απο τα ιδια,ολα για τα ματια του κοσμου,αλλα τωρα που ρχετε καλοκαιρι να δεις τι εχουν να ακουσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι του Αετού. Ειστε αχάριστοι.
    Ο εργολάβος εφάρμοσε μια νέα μέθοδο καθαρα οικολογική που μετατρέπει την άσφαλτο σε χώμα.
    Παγκόσμια πατέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμεις φταίμε !!να βαλει το χωριο υπογραφες και απο 5 εβρω ,και να τους εκπροσωπήσει καποιος , η καποιοι.... και να πανε το θεμα στις δικαστικές αιθουσες . μονο ετσι γινεται δουλεια σε αυτη την χωρα .να δειτε τι ακριβως φταιει ... το εργο που μπορει να χτυπήθηκε χαμηλα ?? το υλικο ?? τι φταιει τελικα και ολημερίς το έχτιζαν το βραδυ γκρεμίζονταν. ειναι χρηματα του λαου αυτα και πρεπει να τα σεβόμαστε ολοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο