Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Φωτογραφίες από τη θεατρική παράσταση του Γυμνασίου Βόνιτσας





        Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση "Ο Αχόρταγος" του Δ. Ψαθά από τη Γ τάξη του Γυμνασίου Βόνιτσας, στο  προαύλιο του Γυμνασίου, προχθές Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 .
     Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και όλους όσοι βοηθήσατε στο υλικό - τεχνικό κομμάτι της παράστασης.
      Αλλά κυρίως ευχαριστούμε τους μαθητές μας, που διέθεσαν τον χρόνο τους και εργάστηκαν με ιδιαίτερο ζήλο για την επιτυχία της παράστασης......

















2 σχόλια:

  1. Παρακολούθησα τη πολύ καλή παράσταση στο Αγρίνιο. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους που ακούραστα βοήθησαν και καθοδήγησαν θεατρικά τους μαθητές.
    Θα ήθελα να κάνω δύο προτάσεις.
    1)Με τη βοήθεια του Δήμου να παιχτεί το έργο το καλοκαίρι στη Πάλαιρο και στη Κατούνα.
    2) Να δημιουργηθεί υπαίθριο δημοτικό θέατρο στη περιοχή της Σάλτινης. Είμαι στη διάθεση της Δημοτικής αρχής ( αν θέλει) να υποδείξω τρόπους υλοποίησης της πρότασης. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο τρόποι κατασκευής του θεάτρου.
    Μπράβο σε όλους και του χρόνου.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους καθηγητές. Καιρός να επενδύσουμε στον πολιτισμό στη νέα γενιά και να παιχτεί η παράσταση σε όσα περισσότερα χωριά του Δήμου γίνεται με την βοήθεια βεβαίως και του κέντρου κοινωνικής Μέριμνας.Καιρός είναι να στηριχθούν τέτοιε προσπάθειες που γίνονται και σε άλλα σχολειά και όχι η προβολή μεμονωμένων ατόμων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων μέσω των πολιτιστικών εκδηλώσεων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο