Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Ανακοίνωση με αιχμές και μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση

      Η ομάδα της Βόνιτσας έδωσε το τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής την Κυριακή που μας πέρασε μιας και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Στην ανακοίνωση της ευχαριστεί όσους έμειναν μέχρι το τέλος στο σύλλογο ενώ αφήνει αιχμές για παίκτες που εγκατέλειψαν την ομάδα παρότι πληρωμένοι και τους στέλνει και μήνυμα με την χαρακτηριστική φράση... έχει ο καιρός γυρίσματα....

Αναλυτικά:  Τον τελευταίο αγώνα της για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 έδωσε την Κυριακή 10 Μαΐου 2015  η ομάδα μας με αντίπαλο τον Α.Σ. Καρδίτσας για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Γ΄Εθνική που συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά. 
     Ο φετινός αγωνιστικός απολογισμός ήταν μόλις 5 νίκες κι έτσι η ομάδα μας τερμάτισε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ως εκ τούτου αποχαιρετά την κατηγορία. 
     Τα αίτια της άσχημης αλλά αξιοπρεπούς πορείας (αξιοπρεπούς γιατί κάποιοι το ήθελαν), της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι γνωστά πλέον στους μπασκετικούς κύκλους και δεν έχει νόημα να αναφερθούν εδώ. 
      Για όσους πάντως δεν γνωρίζουν, ας αναζητήσουν τα αίτια σε όλους αυτούς που όντας πληρωμένοι(!), για λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν, εγκατέλειψαν την ομάδα στην τύχη της. Προς γνώση και συμμόρφωση όμως. Τούς λέμε μόνο πως έχει ο καιρός γυρίσματα......



      Εμείς ως Δ.Σ. οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όσους αθλητές μας  μέχρι την τελευταία αγωνιστική , στήριξαν την ομάδα ιδρώνοντας πραγματικά τη φανέλα και όλους όσους μας στήριξαν είτε οικονομικά σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς , είτε ηθικά  με τη παρουσία τους στο γήπεδο.

      Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για το μπάσκετ της Βόνιτσας που θα συμμετάσχει πλέον στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ. Ελπίζουμε ο κόσμος να μην εγκαταλείψει την ομάδα που μας χάρισε όμορφες στιγμές,(που είναι μάλιστα κατά την άποψή μας περισσότερες από τις άσχημες), στη προσπάθειά της να μείνει ζωντανή. 
      Πολύ σύντομα θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για γενική συνέλευση όπως επιτάσσει το καταστατικό του σωματείου , για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

http://www.basket247.gr/

3 σχόλια:

  1. καμία αυτοκριτική για τίποτα,πάντα φταίνε οι άλλοι.Δε ξέρετε δλδ για το ρόλο του Διαμαντάκου-προπονητής της αδερφής ομάδας του Αγρινίου!Για τους παίχτες που κατηγορείτε,δεν έχετε καμία ευθύνη; και μην αρχίσετε τη γνωστή παρλαπίπα,έλα στη συνέλευση να αναλάβεις εσύ.Η ανάρτηση αυτή ΔΕΝ έχει στόχο την υπονόμευση και σαν υπογράφων,έστω και ανώνυμος,αναγνωρίζω τις μεγάλες προσπάθειες όλου του ΔΣ τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oloi gnorizoun giati epese i omada kante kai ligo aytokritiki. kairos na fefgete kanate to gipedo naa min pataei kaneis na dei ton aov

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. katigoreitai paidia pou exoun prosferei anti na katsete na deite kai ta dika sas lathoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο