Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Κώστας Τριαντακωνσταντής: Διαφωνεί με την υποδοχή των σκουπιδιών του δήμου αρχαίας Ολυμπίας στο ΧΥΤΑ Παλαίρου

      Μετά την χθεσινή επικαιροποιημένη απόφαση  της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίων νήσων για φιλοξενία  1.000 τόνων σκουπιδιών του αρχαίας Ολυμπίας στο ΧΥΤΑ Παλαίρου, ο Μαθηματικός Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής, προέβη στη παρακάτω σκληρή ανακοίνωση. 
Αναλυτικά: 

Αγαπητοί Αναγνώστες
     Σε πολλά άρθρα μου που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα τούτη τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά έγραψα ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο ΧΥΤΑ 3ης Γεωγραφικής ενότητας (όχι Παλαίρου) να μετατραπεί σε μια χωματερή πολυτελείας μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας. 
   Στη συνεδρίαση του ΔΣ στη Κατούνα ήταν σε συζήτηση το θέμα (Εισηγητής κ. Κατσαμπίρης).
    Εκεί αντέδρασα έντονα υπενθυμίζοντας τον κίνδυνο που προέβλεψα ορθά, να έρθουν σκουπίδια από άλλες περιοχές.
      Ο κ. Δήμαρχος είπε δεν τίθεται τέτοιο θέμα και ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Μπαλατσούρας με απέβαλε από την αίθουσα γιατί θορυβούσα. 
      Του είπα ότι είναι τιμή μου που με αποβάλει από την αίθουσα για αυτό το θέμα. Βγήκα από την αίθουσα για λίγο και επανήλθα. Ολοι οι δημοτικοί της πλειοψηφίας ψήφισαν υπέρ του παραπάνω θέματος ,που ουσιαστικά επιτρέπει να προβεί ο Δήμος σε προγραμματικές συμφωνίες με άλλους Δήμους. 
Δυστυχώς επαληθεύτηκα τόσο νωρίς.
    Συμφωνώ με την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου. Καλώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
    Στη τοπική δημοτική ιστορία όποιοι συνέβαλαν στη δημιουργία του ΧΥΤΑ, γράφτηκαν με μαύρα γράμματα.....
      Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας φροντίστε να μην γραφτείτε και σεις με μαύρα γράμματα.......


     Φυσικά διαφωνώ με την μεταφορά σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ (χωματερή πολυτελείας), εκτός από αυτά των Δήμων της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας.

Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

5 σχόλια:

  1. ΟΣΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟ 2002 ΤΟ 2006 ΤΟ 2010.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΝΟΥΜΕ.ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kai poios eisai esy na diafwneis?
    SE ROTISE KANEIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EXEI APOLYTO DIKIO O "2:44",
    TO THEMA HTAN NA MHN GINEI XYTA, EFOSON EGINE KAI YPARXEI TO PROBLHMA ME POLEIS POY DEN EXOYN XYTA HTAN SIGOYRO OTI KAPOIA STIGMH THA MAS EPEBALAN NA PAROUME SKOUPIDIA APO ALLES POLEIS....OPOS EGINE ME PATRA, MESOLOGGI, NAYPAKTO KAI AGRINIO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ!!
    ΚΩΣΤΑ ΓΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΣΤΑ ΔΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΖΩΜΕΝΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΟΓΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο