Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Συγχαρητήρια στο συντοπίτη Αίολο Αστακού για την άνοδο στη Β΄ Εθνική

          Το Δ.Σ. της ομάδας μας θέλει και από τη θέση αυτή να ευχηθεί στο αδελφό Σωματείο «ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ» ειλικρινή συγχαρητήρια για την άνοδό του στη Β΄Εθνική κατηγορία. 
    Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αίολο για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτή τη χρονιά στον όμιλο της Γ΄ Εθνικής που συμπορευτήκαμε, αλλά και στο γήπεδο της Βόνιτσας που μοιραστήκαμε ως έδρα.
       Ευχόμαστε ο Αίολος τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στο υπό κατασκευή νέο κλειστό του Αστακού. 
      Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον πρόεδρο και καλό φίλο του Αίολου Αστακού Απόστολο Πανταζή για όλα. Το άθλημα τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται σε  αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Είμαστε σίγουροι πως η δουλεία που κάνει στο Σωματείο του (και στις υποδομές), θα αποδώσει περισσότερους καρπούς και θα δούμε πολύ σύντομα το Ξηρομερίτικο Σωματείο στα κορυφαία σαλόνια του αθλήματος........

 
      Εμείς σαν ομάδα δυστυχώς αποχαιρετούμε φέτος τη Γ΄ Εθνική και του χρόνου θα αγωνιζόμαστε στο τοπικό πρωτάθλημα. Αυτή όμως είναι και η ομορφιά του αθλητισμού που υπηρετούμε. Θα παρακολουθούμε όμως τη πορεία των συντοπιτών μας ξηρομεριτών Αστακιωτών και θα χαιρόμαστε με τις επιτυχίες τους.
       Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και από τη θέση αυτή τον αντιπρόεδρο του Αίολου και φίλο Κώστα Λύχνο για τη συνεργασία σε όλους τους τομείς. Όπως τον ζήσαμε, ήταν όντως η ψυχή του Αίολου.

Καλή επιτυχία και πρωταθλητές στη Β΄ Εθνική.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ


14 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...ΚΡΙΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδελφό σωματείο ο Αστακός; Από που προκύπτει αυτό; Μπράβο και συγχαρητήρια στον Αίολο αλλά η Βόνιτσα δεν έχει αδέρφια. Όσο για τα ψίχουλα που σας έδωσε ο Πανταζής για το γήπεδο,είναι για το γήπεδο και να δούμε τη συντήρηση που θα κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΙΝΑΓΡΙΔΑ ΚΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣ ΛΥΧΝΟΣ!ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε 12:54 μ.μ. ο Πανταζησ δεν δινει ψιχουλα, ετσι για να μαθαινεισ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ενα μεγαλο μπραβο στον κυριο πανταζη που πηρε μια ομαδα και την ανεβασε στην κορυφη,ολος ο μπασκετικος κοσμος μιλα για τον αιολο και τον κυριο πανταζη.μπραβο και σε αυτους που τρεχουν για την ομαδα χωρις να εχουν προσωπικο -οικονομικο οφελος.και αυτοι ειναι ενας,δυο .οσο αναφορα την ψυχη της ομαδας μαλλον εχουν μπερδευτει εκει στην Βόνιτσα. γελασαμε και σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο στον ΠΑΝΤΑΖΗ γιατι αναδεικνυει τον τοπο του γιατι χωρις αυτον δεν θα υπηρχε ομαδα.μπραβο στους λιγοστους μα αληθινους φιλαθλους που ακολουθουν την ομαδα ΟΧΙ μονο οταν εμφανιζεται ο Πανταζης, μπραβο στον ΦΑΝΗ που τρεχει ολη μερα για την ομαδα και τα τουρνουα ,μπραβο στους παιχτες και στους φροντιστες.οσο αναφορα τον ζακετ -μαπετ απλα γελαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μια απάντηση μόνο στον ανώνυμο φίλο 12.54. Για πες μας εσύ φίλε απ΄που προκύπτει πως δεν είναι αδελφό σωματείο ο Αίολος Αστακού; Μάθε λοιπόν πως για τους υπογράφοντες αυτή την ανακοίνωση, ο Αίολος - και όχι μόνο - είναι αδελφό Σωματείο. Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαστε διοικητικά με την ομάδα της Βόνιτσας αποκτήσαμε μόνο φίλους.Εμείς χαρήκαμε ειλικρινά για τη πορεία του Αστακού. Ενός Σωματείου του τόπου μας. Τώρα αν εσυ θεωρείς εχθρούς οποιαδήποτε ομάδα την έχουμε αντιμετωπίσει στο γήπεδο ως αντίπαλο κάνεις λάθος. Εσύ πες μας έχεις ασχοληθεί ποτέ διοικητικά με Σωματείο; Αν είσαι από τη Βόνιτσα, που μάλλον είσαι,σε προσκαλούμε να έρθεις στη γενική συνέλευση του Σωματείου και να αναλάβεις εσύ την ομάδα και χτίσε εσύ τις σχέσεις του σωματείου όπως θέλεις. Όσον αφορά τα ψίχουλα για το γήπεδο που ανέφερες και την υποχρέωσή μας να συντηρήσουμε το κλειστό, σε πληροφορούμε πως το γυμναστήριο ανήκει στο Δήμο και ο Αίολος αδειοδοτήθηκε εγγράφως από το ΝΠΔΔ όπως και η ομάδα μας το ίδιο. Δεν διαθέσαμε εμείς το γυμναστήριο λοιπόν, γιατί δε μας ανήκει. Αυτα προς το παρόν. Τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΟΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λιγη τσιπα και ντροπη δεν υπαρχει. ποτε δεν σχολιαζονται συγχαρητηριες ανακοινωσεις μεταξη σωματειων .Αισχος και ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρεθηκε ενας ανθρωπος βαζει τα λεφτα του αναδεικνυει το τοπο του, την ομαδα του τοπου του, και βρισκονται οι δηθεν φιλοι της ομαδας και κανουν τα παντα να τον απογοητευσουν για να εγκαταλείψει τη προσπαθεια. Μπραβο σας. Πολυ αγαπατε την ομαδα σας. Ολες οι ομαδες σημερα ζηλευουν τον αστακο που εχει τον πανταζη στο τιμονι κι εσεις τον πολεματε. Αν τον ειχαν οι βονιτσανοι ακομα θα γλενταγαν γι αυτη τη τεραστια επιτυχια. Οσον αφορα το λυχνο δεν τον γνωριζω προσωπικα αλλα για να τον εχει ο Πανταζής δεξι του χερι και να τον εμπιστεύεται μάλλον κατι ξερει περισσότερο. Στηριξτε την ομαδα σας κι αφηστε τα προσωπικα σας. Θα κανετε ζημια στην ομαδα σας και σε κανενα αλλο. Χαρειτε μωρε την ανοδο. Βγειτε απ τη μιζερια σας. Διαλυονται καθε μερα ιστορικες ομαδες κι εσεις μες τη κριση ανεβαινετε. Αν δεν ηταν ο Πανταζής μπορει να μη κατεβαινατε ουτε στο τοπικο. Μη δειχνετε αχαριστια. Θα τον διωξετε και ο αιολος θα αποτελεσει μπασκετικο παρελθον. Γιατι να ξερετε πως χωρις σεντς σκορπισατε.
    Εγω δεν ειμαι απ τον αστακο απο τη βονιτσα ειμαι και παρακολουθω το τοπικο μπάσκετ δυο δεκαετιες. Ξέρω τα παιδια του αοβ που ασχολούνται με την ομαδα που βγαινουν ζητιανια να τα βγαλουν περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΤΟ ΧΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΟΝΟ Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ. ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αδελφο σωματειο ο Αστακος απο ποτε;;;;Παει το γλυψιμο...οντως καλα κανατε και δωσατε ευχαριστιες στον Αποστολη που οντως χωρις αυτον ο Αιολος δεν θα εφτανε εκει...αλλα κανατε ενα λαθος που φερνει πολλα γελια και απογοητευση..δωσατε συγχαρητηρια με τον χαρακτηρισμο ως ψυχη του Αιολου σε εναν ανθρωπο που χωρις οφελος δεν ασχολειτε με τιποτα και με στοχο παντα την προσωπικη του προβολη..αντι να ευχαριστησετε καποιο αλλο παιδι που ετρεχε χωρις κανενα οφελος οπως ο κος που ευχαριστησατε!!!Εξαλου το τονισε και η Λαρισα μονο ενα παιδι ηρθε και μας επιασε και μας μιλησε αν χρειαζομαστε κατι εκει φαινονται αδελφο σωματειο η ψυχες μιας ομαδας και οχι μονο εκει...και αυτος ειναι ο Φανης!!!!Πρεπει να ρωταγατε και κανεναν παιχτη τυχαια τη αποψη εχει για τον συγκεκριμενο κυριο..και τους φιλαθλους του Αιολου τους πραγματικους οχι αυτους που ερχονται για γλυψιμο στον Αποστολη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ 12:19 ποιος κατηγορεί τον Πανταζη ;μην λες πράγματα που δεν γίνονται ,όλος ο κοςμος στον τόπο του αναγνωρίζει την αξία του κσι με το παραπανω ,κανεις δεν εχει τοσα πολλα για τον τόπο του και μαλιστα χωρις αντάλλαγμα .απι την αλλη κάποια πράγματα για "την ψυχή "της ομάδας δεν γινεται να μην αναφέρονται .αν η "ψυχη "ειναι το δεξί χέρι του Πανταζη το ξερει αυτος και κανεις αλλο και φανταζομαι θα φανεί σύντομα ,μας επιτρέπετε ομως εμεις ο κοςμος του Αστακου να εχουμε αλλη αποψη για τον τν λογω κύριο .ο ζακετακιας ειναι άνθρωπος που δεν ασχολείται ποτε με κατι αν δεν εχει ιδιο όφελος και αυτο αποδεικνύεται καθημερινά .αν θελει ο κύριος Πανταζης να τον κρατήσει εμας δεν μας πέφτει λογος ,την αποψη μας ομως δεν μπορει να την αλλάξει για αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αποστολη προχωρα μπροστα και μην ακους κανεναν βρες ομως ατομα να συνεργαστεις αξιολογα οπως εσυ και ολα καλα θα πανε..καθαρισε το τοπιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ολα στο ξηρομερο και κυριως στον Αστακο γινονται για καποιο λογο να ειστε σιγουροι. Κ ολοι για την παρτην τους ενδιαφερονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο