Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Προφορική τηλεφωνική ενημέρωση του Δημάρχου κ. Γαλούνη αναφορικά με το υπόμνημα του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Μύτικα….

Με σχετική μας αίτηση (μέσω e-mail) που κατατέθηκε μαζί με υπόμνημα προς τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γαλούνη, ζητήσαμε σαν Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Μύτικα γραπτή ή προφορική ενημέρωση σχετικά με τα θέματα που θίξαμε στο υπόμνημα μας (δείτε εδώ).



Ο κ. Δήμαρχος ανταποκρίθηκε επικοινωνώντας τηλεφωνικά μαζί μας και μας ανάφερε:
1. «Οι εργασίες στο νέο Κ.Υ. Μύτικα θα ξεκινήσουν σύντομα τις επόμενες ημέρες κάτι που θα γίνει αντιληπτό απ' όλους. Υπήρξε μάλιστα και πρόσφατη συνάντηση με την εργολάβο», μας είπε ενημερώνοντας μας. «Τα χρήματα υπάρχουν και είναι εξασφαλισμένα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την χρηματοδότηση του έργου. Το έργο θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, μην ανησυχείτε», μας ανάφερε χαρακτηριστικά.
2. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα κατάργησης του Κ.Υ. Μύτικα», μας δήλωσε κατηγορηματικά. «Όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούν είναι ψέματα και επειδή επί της δικής μου θητείας σαν πρώην Δήμαρχος Αλυζίας ιδρύθηκε το Κ.Υ. Μύτικα, δεν θα επιτρέψω ποτέ να συμβεί αυτό».
3. Για τους επικουρικούς γιατρούς, εκτιμά ότι σύντομα θα έχουμε νέα και ελπίζει ότι θα βρεθούν κάποιοι να καλύψουν τις δύο θέσεις που έχουν ήδη προκηρυχτεί (1 για Αστακό και 1 για Μύτικα) και για τους αγροτικούς, αφού τον ενημερώσαμε ότι καμία από τις έξι θέσεις του Κ.Υ. Μύτικα δεν καλύφθηκε, αναγνώρισε ότι είναι δυσάρεστη εξέλιξη και ότι ο Δήμος θα εξακολουθήσει να προσπαθεί για να έρθουν γιατροί απευθυνόμενος στο Υπουργείο.

mytikaspress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο