Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο πατέρας σκότωσε την 4χρονη Άννυ, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία

Τραγικό τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης - Ο 27χρονος βιολογικός πατέρας του κοριτσιού από τη Βουλγαρία δολοφόνησε το κοριτσάκι που αγνοούνταν από τις 21 Απριλίου

Οι χειρότεροι φόβοι των αστυνομικών που ερευνούσαν την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ από την Βουλγαρία επιβεβαιώθηκαν. 
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία το άτυχο κοριτσάκι είναι νεκρό. Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 27χρονος πατέρας της 4χρονης, η οποία εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου όμως η απουσία της δηλώθηκε στις αρχές στις 24 Απριλιου. 
Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση συνδυάζοντας τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα όπου διέμενε ο πατέρας με πληροφορίες ότι ο 27χρονος ήταν αυτός που δολοφόνησε το άτυχο κοριτσάκι. 
Εκτός από τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα και διασταυρώθηκε ότι ανήκαν στη μικρούλα Άννυ, οι γονείς της μικρής είχαν υποπέσει σε σωρεία αντιφάσεων καταθέτοντας στην αστυνομία........

 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δολοφόνος πατέρας συνελήφθη και βρίσκεται στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής όπου και ομολόγησε την φρικτή πράξη του. 
Ωστόσο νέο θρίλερ έχει δημιουργηθεί με το πού βρίσκεται η νεκρή 4χρονη. Το άτυχο κοριτσάκι δεν έχει εντοπιστεί και αστυνομικοί φοβούνται ότι ίσως ο αδίστακτος πατέρας που σκότωσε το σπλάχνο να έχει επιχειρήσει να εξαφανίσει τα ίχνη του...  

Τραγικό τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης
Η απόλυτη φρίκη: Ο πα-«τέρας» τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη Άννυ.
Ο 27χρονος Σάββας, βιολογικός πατέρας της μικρής, ομολόγησε ότι την σκότωσε και αποκάλυψε φρικτές λεπτομέρειες για το έγκλημα - Την «μαγείρεψε» με ρύζι για να φαίνεται σαν φαγητό και σκόρπισε το άψυχο κορμάκι της σε διάφορα σημεία της Αττικής - Σε κατάσταση σοκ η μητέρα

    Όχι μόνο σκότωσε την 4χρονη Άννυ ο βιολογικός της πατέρας, όπως αποκαλύπτεται σήμερα και επισήμως από την Ελληνική Αστυνομία, αλλά το έγκλημά του είναι ακόμα πιο φρικαλέο, όπως λένε οι αστυνομικοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικές πηγές λένε ότι το «πτώμα δεν θα βρεθεί ποτέ», καθώς ο πα-«τέρας» το τεμάχισε, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής.
Ο ίδιος, αφού ομολόγησε το έγκλημά του, στη συνέχεια είπε ότι είδε τη μικρή να κείτεται στο κρεβάτι νεκρή, και φοβήθηκε ότι όλοι θα πίστευαν πώς αυτός την σκότωσε. Για το λόγο αυτό, όπως είπε στους αστυνομικούς, τεμάχισε το πτώμα της μικρής, το έβρασε με ρύζι και στη συνέχεια το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής, έτσι ώστε, ακόμα και αν κάποιος το έβρισκε, να θεωρούσε ότι πρόκειται για φαγητό...
Στην αποκάλυψη του φρικαλέου εγκλήματος, με θύμα την 4χρονη Άννυ από τη Βουλγαρία, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η κατάθεση του Βούλγαρου φίλου, στον οποίο κάτι είχε πει ο Σάββας (ο βιολογικός πατέρας της μικρής), όταν πήγε στη Βουλγαρία.
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι, πλέον, αν και τι γνώριζε η μητέρα της 4χρονης, η οποία φέρεται να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης και για τη μητέρα, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σάββας είπε στην αστυνομία ότι ο λόγος που σκότωσε το κοριτσάκι ήταν η ζήλια, επειδή η μητέρα αγαπούσε περισσότερο το παιδί από εκείνον. Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.
Η εξαφάνιση της μικρής Άννυ είχε δηλωθεί στις 24 Απριλιου
Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση, συνδυάζοντας τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου διέμενε ο πατέρας, με πληροφορίες ότι ο 27χρονος ήταν αυτός που δολοφόνησε το άτυχο κοριτσάκι.
Εκτός από τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα και διασταυρώθηκε ότι ανήκαν στη μικρούλα, οι γονείς της μικρής είχαν υποπέσει σε σωρεία αντιφάσεων καταθέτοντας στην αστυνομία. 
     Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος πατέρας συνελήφθη και βρίσκεται στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου και ομολόγησε την φρικτή πράξη του.
Την ίδια ώρα, μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr, ο 70χρονος κ. Διομήδης, ο παππούς που φιλοξενούσε τη μάνα της Άννυ και τη μικρή, δήλωσε: «Έχω πάθει σοκ, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έμαθα, πως εκείνος σκότωσε τη μικρή Άννυ».
Ο κ. Διομήδης ενημερώθηκε για την τραγική εξέλιξη στην υπόθεση της μικρής Άννυ. Όπως λέει, γνώριζε τον πατέρα της μικρής εδώ και πέντε χρόνια και δεν μπορεί να πιστέψει ότι έκανε αυτή τη φρικτή πράξη.

Λίγο πριν γίνει γνωστό το φρικαλέο έγκλημα...
Ανατριχιαστικές φωτογραφίες: Η 4χρονη Άννυ στην αγκαλιά του πατέρα που την τεμάχισε
     Γεμάτο το Facebook της μητέρας με φωτογραφίες της 4χρονης, που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από το βιολογικό της πατέρα
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες η μητέρα της άτυχης Άννυ που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.
Λίγες ώρες νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε γνωστό το φρικαλέο έγκλημα, καθώς σύμφωνα με τις Αρχές το «πτώμα δεν θα βρεθεί ποτέ», αφού ο πα-«τέρας» το τεμάχισε, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής.
Η μητέρα της άτυχης 4χρονης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δεν είναι σε θέση να μιλήσει έπειτα από τις τελευταίες αποκαλύψεις και όπως τονίζει ο ίδιος, ζητά να βρεθεί έστω κι ένα κομμάτι από το άψυχο σώμα της κόρης της.
Την ίδια ώρα, το Facebook της Ντιμιτρίνα είναι γεμάτο με φωτογραφίες της άτυχης 4χρονης.
Σχεδόν σε όλα τα στιγμιότυπα που έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο η μητέρα της Άννυ, το παιδί απεικονίζεται χαμογελαστό και ευδιάθετο, ενώ ανατριχίλα προκαλεί η φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με τον  Βούλγαρο πατέρα της, χαρούμενη έχοντας στην αγκαλιά της το σκυλάκι της. 
Εντύπωση προκαλεί όμως και η φωτογραφία της 4χρονης με ξανθιά περούκα, που προφανώς της έχει φορέσει η μητέρα για να μοιάζει με εκείνη. 
Ακόμη στον προσωπικό λογαριασμό της Ντιμιτρίνα υπάρχουν στιγμιότυπα με τον «πατέρα-τέρας» κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ο οποίος φαίνεται να αγκαλιάζει την κοιλίτσα της όταν κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί το φρικαλέο έγκλημα που θα διέπραττε τέσσερα χρόνια αργότερα.   

http://www.protothema.gr/

 

Την ίδια ώρα, το Facebook της Ντιμιτρίνα είναι γεμάτο με φωτογραφίες της άτυχης 4χρονης.



Σχεδόν σε όλα τα στιγμιότυπα που έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο η μητέρα της Άννυ, το παιδί απεικονίζεται χαμογελαστό και ευδιάθετο, ενώ ανατριχίλα προκαλεί η φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με τον  Βούλγαρο πατέρα της, χαρούμενη έχοντας στην αγκαλιά της το σκυλάκι της. 



Εντύπωση προκαλεί όμως και η φωτογραφία της 4χρονης με ξανθιά περούκα, που προφανώς της έχει φορέσει η μητέρα για να μοιάζει με εκείνη. 

 

Ακόμη στον προσωπικό λογαριασμό της Ντιμιτρίνα  υπάρχουν στιγμιότυπα με τον «πατέρα-τέρας» κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ο οποίος φαίνεται να αγκαλιάζει την κοιλίτσα της όταν κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί το φρικαλέο έγκλημα που θα διέπραττε τέσσερα χρόνια αργότερα.   



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο