Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Με επιτυχία το Σεμινάριο TAEKWON-DO στη Θεσσαλονίκη με εκπαιδευτές τον Άγγελο Σολδάτο και τον Κων/νο Κυριακίδη


        Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Master Class Seminar, υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας International Taekwon-Do Federation (I.T.F.), που πραγματοποίησε η Ελληνική Ομοσπονδία Αυθεντικού Ταεκβον-Ντο (ΕΛ.Ο.Α.Τ.), με τους Master Κυριακίδη Κωνσταντίνο 8ο Dan και Master Σολδάτο Άγγελο 7o Dan, στις 28 και 29 Μαρτίου 2015, στο «Hotel Kapsis» στην Θεσσαλονίκη. 
     Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έδωσε την δυνατότητα σε όλα τα παρευρισκόμενα μέλη μας, να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν ενεργά στο σεμινάριο, πάνω σε θεμελιώδεις τεχνικές, tul, sparring, αυτοάμυνα, εφαρμογή των τεχνικών άμυνας και επίθεσης στην πραγματική τους μορφή, σεμινάριο διαιτησίας καθώς και σε τακτικές αγώνων.....



       Επίσης έγινε απονομή διεθνών πτυχίων Dan. Το σεμινάριο άρχισε με την ανάγνωση από τον πρόεδρο της ΕΛ.Ο.Α.Τ. Master  Άγγελο Σολδάτο 7ο Dan, του  χαιρετισμού του προέδρου της παγκόσμιας ομοσπονδίας Grand Master Choi Jung Hwa, υιό του στρατηγού μας Choi Hong-Hi, ιδρυτή και πατέρα του Taekwon-Do. 
      Ακολούθησε ανάγνωση χαιρετισμού από τον master Κυριακίδη Κωνσταντίνο 8ο Dan, του Γενικού Επιθεωρητή της Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος  Στρατηγό Μωυσίδη Βασίλειο. Ύστερα τον λόγο πήραν ο Υπαστυνόμος Β’ του Α.Τ. Θεσσαλονίκης Μακαβός Γεώργιος (πρόεδρος) και η Παναηλίδου-Τσαϊρίδου Αγάπη (έφορος), εκπροσωπώντας  την αντιπροσωπεία της «ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α.- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ», εθελοντικής ομάδας στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. 
     Αίσθηση έκανε η παρουσία του ιδρυτή του Taekwon-do στην Ελλάδα Grand Master Στυλιανίδη Γιώργο 9o Dan, o όποιος κατά την ομιλία του σχετικά με τις αρχές και τις αξίες του Taekwon-Do, προκάλεσε σε όλους τους παρευρισκομένους έντονη συναισθηματική φόρτιση, λέγοντας πως το όραμα του για το μέλλον του Taekwon-Do στην Ελλάδα, βλέπει να γίνεται πλέον πραγματικότητα, μέσω τέτοιου σεμιναρίου πρότυπου, όπως το συγκεκριμένο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο