Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Mennen προς Καραπάνο: Βάζω 3,5 εκατ. για να ολοκληρωθεί η Μαρίνα...

  Συγκρατημένη αισιοδοξία για την ολοκλήρωση του έργου
Ένα φως άρχισε να αχνοφαίνεται για την ολοκλήρωση του έργου της Μαρίνας Μεσολογγίου, μετά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση των μετόχων, όπου συζητήθηκε η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.
Απόφαση βέβαια δεν πάρθηκε, διότι τα προαπαιτούμενα που έθεσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Καραπάνος, προβλημάτισαν τους μεγαλομετόχους. Ο κ. Καραπάνος πρότεινε να αναλάβει ο ίδιος την προεδρία και οι δυο μέτοχοι να είναι Διευθύνοντες Σύμβουλοι και να συνυπογράφουν.....
Αυτό απορρίφθηκε και από τους δυο, και έτσι ο πρόεδρος του Λ.Τ. κατέθεσε την δεύτερη πρότασή του, σύμφωνα με την οποία το Λ.Τ. θα στηρίξει εκείνον που θα καταθέσει 500.000 ευρώ σε λογαριασμό της εταιρείας υπό τύπον εγγύησης για την κατασκευή του έργου και συγχρόνως, με συμβολαιογραφική πράξη, θα δανειοδοτήσει την εταιρεία με άλλα 3 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα κατατίθενται τμηματικά για την κατασκευή του έργου. Αυτή η πρόταση βρήκε αποδέκτη τον κ. Mennen, ο οποίος δέχθηκε και τον όρο να είναι ο κ. Καραπάνος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, έχοντας ταυτόχρονα και την πλειοψηφία με ένα ακόμη μέλος από την πλευρά του Λ.Τ., ενώ ο ίδιος θα είναι Διευθύνων Σύμβουλος.
Επειδή όμως η προφορική υπόσχεση δεν ήταν αρκετή για τον κ. Καραπάνο, η Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε και θα επαναληφθεί στις 14 Μαΐου, προκειμένου όλα να γίνουν εγγράφως, αν και ο λόγος και των δυο φαίνεται ότι είναι συμβόλαιο, καθώς πρόκειται για συμφωνία κυρίων, που από την πλευρά του κ. Καραπάνου δεν θα αμφισβητηθεί όπως δήλωσε ο ίδιος. Ο κ. Mennen βέβαια θέλησε να μην συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά κάποιος συνεργάτης του και ο ίδιος να αναλάβει τις αρμοδιότητες του Δ/νοντα Συμβούλου, προκειμένου να έχει τη διαχείριση. Ο κ. Καραπάνος από την πλευρά του δεν φαίνεται να δέχεται οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον κ. Mennen ως μέλος του Δ.Σ., αν δεν είναι κοινά αποδεκτός.
Μετά από αυτή την εξέλιξη φαίνεται να υπάρχει μια ελπίδα ότι επιτέλους το έργο αυτό θα ολοκληρωθεί και θα λειτουργήσει τόσο προς όφελος της εταιρείας, αλλά κυρίως προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, πράγμα που θέλει να διασφαλίσει ο κ. Καραπάνος, γι’ αυτό και παίρνει πάνω του την ευθύνη της διοίκησης.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο