Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Η θεατρική ομάδα Μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου Αστακού παρουσίασαν με επιτυχία στον Αστακό, την παράσταση «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» (ΦΩΤΟ: MAKE-ART)




     Η θεατρική ομάδα Μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου Αστακού, παρουσίασαν χθες, Τρίτη 14 Απριλίου 2015, με επιτυχία την παράσταση του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα "Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα", στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Ξηρομέρου, στον Αστακό.
       Την παράσταση παρακολούθησαν, σε μια γεμάτη αίθουσα, καθηγητές, γονείς, μαθητές του Λυκείου και Γυμνασίου αλλά και άλλος κόσμος. Τα παιδιά της θεατρικής ομάδας εντυπωσίασαν με τη σωστή απόδοση των ρόλων τους και έδωσαν τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά..............



  Σήμερα Τετάρτη 15/4/2015 θα δοθεί η τελευταία παράσταση στην αίθουσα του Δημαρχείου στις 8:30 μ.μ.
    Διδασκαλία παράστασης - Σκηνική προσαρμογή και καθοδήγηση: Λάμπρος Πιτσούλιας
Οργάνωση Παραγωγής: Δ.Σ. Συλλόγου Γυναικών Αστακού

ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες του MAKE-ART από τη θεατρική ομάδα Μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου στην παράσταση του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα "Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα":





























2 σχόλια:

  1. --Οι Δάσκαλοι και οι Μαθητές ! Δημιουργούν και προσφέρουν πολιτισμό ! στην κοινωνία
    --Ο Δήμος Ξηρομέρου - με τις απολύσεις Νηπιαγωγών και Κοινωνικών Λειτουργών - προσβάλλει τον πολιτισμό στην κοινωνία
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε στους μαθητές. Έδωσαν χρόνο και ψυχή αλλά σίγουρα έλαβαν χαρά και πνευματική ικανοποίηση. Εύγε στον ακούραστο Λάμπρο Πιτσούλια με τις πάντα καλοδουλεμένες παραστάσεις του.Εύγε και σε αυτούς που τους βοήθησαν. Και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο