Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Το Fair Play της χρονιάς στην Πρέβεζα!

            Να παίζεις τελικό, να είσαι στο 91' και να διεκδικείς άνοδο στη Γ΄ Εθνική, αλλά να σταματάς τη φάση για να προσφέρεις βοήθεια στον αντίπαλο! Η τόσο όμορφη στιγμή έλαβε χώρα στον τελικό των play-off της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας!
       Μία στιγμή που αναδεικνύει όλη την ομορφιά του ποδοσφαίρου συνέβη στον αγώνα ΠΑΣ Αχέρων - ΠΣ Πρέβεζα, που τελείωσε ισόπαλο 1-1, δίνοντας στον πρώτο την δυνατότητα να παλέψει για άνοδο στη Γ' Εθνική. Και ενώ το ματς ήταν στο 91' και ο ΠΣ Πρέβεζα έπαιζε τις τελευταίες του πιθανότητες, ο Γιοβάνης επέλεξε να προσφέρει βοήθεια στον ανtίπαλό του..........



   Όπως διαβάζουμε στο atpreveza.gr: «Η στιγμή πάντως που αποτελεί το απόλυτο fair play και αξίζει ίσως και ένα βραβείο από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας καταγράφηκε στο 91’. Ο Σιώρος έπεσε στο χορτάρι φωνάζοντας από τους πόνους, η μπάλα βρισκόταν εντός αγωνιστικού χώρου και ο Γιοβάνης πρόσφερε βοήθεια στον τραυματισμένο αντίπαλό του, αντί να προσπαθήσει να επιτεθεί.
Διόλου τυχαίο το γεγονός ότι η εξέδρα των φιλάθλων του Καναλακίου χειροκρότησε τον ποδοσφαιριστή του ΠΣ Πρέβεζα για την ενέργειά του.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός!»

     Το παιχνίδι πάντως είχε και την αρνητική του πλευρά, αφού ένας φίλαθλος έχασε δύο δάκτυλα όταν πήγε να πιάσει κροτίδα, την οποία μπέρδεψε με καπνογόνο.

gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο