Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Φιλική Συνάντηση Προέδρων Χρυσοβίτσας, Προδρόμου και Αγραμπέλου με θέμα το πρόβλημα με την έλλειψη νερού από το δίκτυο ύδρευσης του Συνδέσμου Ύδρευσης Κοινοτήτων Ξηρομέρου (ΣΥΚΞ)

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΦΩΤΟ: Τζένη Παπαδημητρίου 

       Φιλική συνάντηση είχαν χθες το απόγευμα στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, ο  Πρόεδρος της Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης, ο Πρόεδρος του Προδρόμου Τάκης Παπούλιας και ο Πρόεδρος του Αγραμπέλου Δήμος Τάγκας με θέμα το πρόβλημα που παρουσιάζεται κάθε καλοκαίρι με την έλλειψη πόσιμου νερού από το δίκτυο ύδρευσης του Συνδέσμου Ύδρευσης Κοινοτήτων Ξηρομέρου (ΣΥΚΞ).
       Και οι τρεις πρόεδροι επισήμαναν ότι τις καλοκαιρινές μέρες μένουν χωρίς νερό και δεκάδες νοικοκυριά δεν έχουν ούτε σταγόνα νερού για τις καθημερινές τους ανάγκες...........



     Για το πρόβλημα με την υδροδότηση τόνισαν ότι πρέπει να σταματήσουν οι παράνομες βρύσες, να γίνεται άμεσα έλεγχος για τις βλάβες, να σταματήσουν το σπάσιμο του αγωγού που έρχεται από τα Ακαρνανικά και για τα παράνομα ποτίσματα να προταθούν πρόστιμα για όσους ποτίζουν, στάνες, κήπους, θερμοκήπια, κ.α.
        Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα και ο Σύνδεσμος με υπευθυνότητα πρέπει να δώσει επιτέλους λύση αφού κάθε καλοκαίρι μένουν χωρίς νερό, αφού η ποσότητά του δεν επαρκεί.




2 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο