Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Δήμος Αγρινίου: Μεγάλη επιτυχία είχε η «ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ»

Μεγάλη επιτυχία είχε η  «ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ»  που διοργάνωσε ο  Δήμος Αγρινίου, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο του κοινωνικού παντοπωλείου....

«Το αίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο, που εκδηλώθηκε  έμπρακτα στην «ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ»  μας οπλίζει με δύναμη,  να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και  να δηλώνουμε «παρών» δίπλα σε όλους αυτούς που αγωνίζονται για αξιοπρεπή διαβίωση» ανέφερε σε δηλώσεις του  ο δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου.
  Η δράση ήταν απόλυτα επιτυχημένη, καθώς συγκεντρώθηκε μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων υπέρ των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε περιοχές που είχαν στηθεί τα καλάθια τροφίμων : Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Σουλίου, Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, Δ Δ Στράτου,  και στην Αγία Τριάδα, Παναιτωλίου .
«Άλλη μια δράση του Δήμου εστέφθη από  επιτυχία. Καταφέραμε και γεμίσαμε τα ράφια του Κοινωνικού παντοπωλείου από την ανέλπιστη  συμμετοχή και  προσφορά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ  που  καταφέραμε  να δώσουμε  τη δυνατότητα  σε όλους τους συμπολίτες μας να κάνουν  Πάσχα» τόνισε ο Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, Κώστας Καλαντζής.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  με τη στήριξη  της  «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ» , των «μουσικών συνόλων» και των ηχοληπτών  του Αγρινίου.

Ο Δήμος Αγρινίου ευχαριστεί θερμά όλους, για τη μέχρι τώρα συνεργασία και στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο