Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΒΟΝΙΤΣΑ ΤΩΡΑ: Δείτε φωτογραφίες με το φακό της Στέλλας Λιάπη





       Η γραφική Βόνιτσα που αγναντεύει τον Aμβρακικό κόλπο. Το καλοδιατηρημένο κάστρο στον πευκόφυτο λόφο, η πολυσύχναστη προκυμαία με τα εστιατόρια και τα καφέ, η Κουκουμίτσα, οι ωραίες παραλίες συνθέτουν την ξεχωριστή εικόνα της Βόνιτσας…

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ που τράβηξε μόλις τώρα η Στέλλα Λιάπη….













































4 σχόλια:

  1. Mια ερωτηση και μια έκληση

    Ερώτηση

    Πότε θα ανοιξει τις πύλες του για το κοινό το Κάστρο;

    Eκληση

    Επιτέλους να κάνετε κάτι μετα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην παραλία!!!
    Να αποκλείονται απο το ύψος των Ηρώων μέχρι την Μαρίνα όλο το 24ωρο απο 1η Ιουνίου έως 31 Αυγούστου.

    Δεν θα τους πέσει ο ..κώλος των τεμπελχανάδων να ποιούν φραπέ στην παραλία εάν αράξουν 1000 μέτρα παραπέρα !!
    Έλεος δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες τώρα; Πρέπει να πίνουν καφέ και να χαζεύουν και το αυτοκίνητό τους, τόσο οι ίδιοι όσο και οι υπόλοιποι θαμώνες της καφετέριας υποχρεωτικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OI ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ? ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΉ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΗΟΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ? ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΟΜΠΡΟΛΕΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OI ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ? ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΉ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΗΟΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ? ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΟΜΠΡΟΛΕΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο