Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ Α. Ε. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ




Γράφει η: Τζένη Παπαδημητρίου

Η Άνοδος της Α. Ε. Χρυσοβίτσας είναι γεγονός και αυτό οφείλεται τόσο στους άξιους παίκτες τις ομάδας όσο και στον άξιο προπονητή Μπάμπη Παπαχαραλάμπους. Η ΑΕΧ αν και βρέθηκε στο 8' λεπτό να χάνει από την φιλοξενούμενη ομάδα δεν το έβαλε κάτω και με πείσμα και δύναμη κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 30 'λεπτό. Στο Β' ημίχρονο και στο 72' σφράγισε την νίκη και την άνοδο στην Β' κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας. Τα γκολ της Α. Ε ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ στο Α 'ημίχρονο :Αχιλλέας Ζορμπας. Στο Β' ημίχρονο :Χριστόφορος Ζορμπάς. Το γκολ της ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ :Αλέξανδρος Τζιτζελης. 
ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α 
Φώτο Τζένη Παπαδημητρίου ......

Υ. Γ Στο κρίσιμο αγώνα της ΑΕΧ μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας εμψύχωσαν δυναμικά ο εφημέριος Χρυσοβίτσας πάτερ Φώτιος Χαντζής, ο εφημέριος Παλαιοπαναγιάς πάτερ Παναγιώτης Χαντζής ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Χρυσοβίτσας κος Γιάννης Χρόνης, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κος Λαινάς Κώστας, ο Δ. Σ του Δήμου Ξηρομέρου κος Παναγιώτης Γκόλλιας, και πλήθος κόσμου που ήρθαν για συμπαράσταση της ομάδας.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο