Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια Πρέβεζας – Ακτίου για δύο ώρες

       Με κεντρικό αίτημα την κατάργηση των διοδίων πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση σήμερα Σάββατο στα διόδια της υποθαλάσσιας ζεύξης Πρέβεζας - Ακτίου με πρωτοβουλία των Τομεακών Οργανώσεων Πρέβεζας,  Άρτας και Λευκάδας του ΚΚΕ.
        Τα μέλη του Κόμματος σήκωσαν για πάνω από 2 ώρες τις μπάρες επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων. Παράλληλα, μοίρασαν υλικό στους οδηγούς που περνούν από τα διόδια με την τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή που προέβλεπε την κατάργηση των διοδίων και την παύση κάθε δίωξης και κατάργηση κάθε προστίμου που έχει επιβληθεί σε όσους δεν πλήρωσαν και αγωνίστηκαν ενάντια στα διόδια............



    Κάλεσαν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να παλέψουν για την κατάργηση των διοδίων. Για συγκοινωνίες υπέρ του λαού, δημόσιες, φθηνές, τακτικές και δωρεάν για όσους το έχουν ανάγκη.
      Υπενθυμίζεται ότι την τροπολογία απέρριψε, χθες βράδυ, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, διατηρώντας το ληστρικό καθεστώς των διοδίων για τη διασφάλιση των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων, όπως τονίζεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση. 

 http://www.pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο