Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο…

Πλούσιο ήταν και το σημερινό αστυνομικό δελτίο στην Αιτωλοακαρνανία. Έχουμε και λέμε:
37χρονος διέρρηξε  Ι.Χ. αυτοκίνητο στο κέντρο του Μεσολογγίου και αφαίρεσε το ηχοσύστημα. Το συμβάν σημειώθηκε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη. Ο 37χρονος συνελήφθη χθες στις 10:00 περίπου τo βράδυ και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τη  δικογραφία για κλοπή.....

Στη σύλληψη ενός 28χρονου στο Αγρίνιο προχώρησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου κατόπιν νομότυπης έρευνας που ενήργησαν στο σπίτι του σήμερα Πέμπτη το πρωί.  Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης που ο 28χρονος διατηρούσε σε γλάστρα στο μπαλκόνι του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περι ναρκωτικών.
Στη σύλληψη τριών νεαρών, ενός 18χρονου Αλβανού ενός 17χρονου και ενός 19χρονου Έλληνα, προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί του  Tμήματος Ναυπάκτου. Οι τρεις νέοι  τα ξημερώματα εντοπίστηκαν , σύμφωνα με πληροφορίες,να γράφουν με σπρέι σε αρχαιολογικό χώρο και σε χώρο εντός του λιμένα της Ναυπάκτου. Ο Λιμενικός Σταθμός Ναυπάκτου ενημέρωσε την αστυνομία, με αποτέλεσμα τη σύλληψη των τριών ατόμων λίγες ώρες μετά ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.
Ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος στο Λουτρό Αμφιλοχίας συνελήφθη για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών. Ο 78χρονος  πέταξε πέτρα προς το κοπάδι του που έβγαινε στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων για να το συγκρατήσει ωστόσο… «πέτυχε»   όχημα του οποίου έσπασε το τζάμι .

agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο