Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Χίλια συγχαρητήρια στη θεατρική ομάδα Γυμνασίου και Λυκείου Αστακού

              Θέλω να συγχαρώ την Θεατρική Ομάδα Μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου Αστακού, που με την μαεστρική καθοδήγηση του Καθηγητή - Δάσκαλου-Θεατράνθρωπου - φίλου Λάμπρου Πιτσούλια, με  πολύ ωραία  κοστούμια εποχής της  κυρίας Αρετής Γριτίπη  και επίσης πολύ ωραία σκηνικά της κυρίας Δέσποινας Κάντζου Πλούμη και την αρωγή του πολύ δραστήριου-αξιέπαινου Συλλόγου Γυναικών Αστακού, παρουσίασαν  χθες βράδυ, "Το Σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα", ένα από τα  κορυφαία έργα του Μεγάλου Ισπανού Θεατρικού Συγγραφέα, αγωνιστή της Δημοκρατίας , του Ποιητή του Έρωτα και της Αγάπης Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, ο οποίος μέχρι τα 38 χρόνια του που τον δολοφόνησε το φασιστικό καθεστώς του Φράνκο, πρόλαβε και χάρισε στην ανθρωπότητα τόσα αριστουργήματα. 
  Ήταν πραγματικά υπέροχη παράσταση.!!!........



       Σε αυτήν την Θεατρική Ομάδα που μας έχει δώσει τόσες χαρές και μας έχει κάνει υπερήφανους με τις εκπληκτικές της παραστάσεις αφιερώνω το υπέροχο τραγούδι Λούζεται η Αγάπη μου σε Ποίηση Λόρκα, μουσική Χρήστου Λεοντή, με την υπέροχη φωνή του Μανώλη Μητσιά.



Αστακός 15/4/2014
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

2 σχόλια:

  1. Ο Λορκα ! τον οποιον ευκολα επικαλουμεθα, θα ανεχονταν απολυσεις Νηπιαγωγων και Κοινωνικων Λειτουργων ! στα Σχολεια ;
    ενεργοι απλοι πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα -ισως- ξερουμε : οτι το ποταμι εχει καθοδικη πορεια και δεν γυριζει πισω.
    Ολα τα αλλα , αντιστρεφονται !
    αλυζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο