Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΑΣΤΑΚΟΣ: Πανελλήνιο Ενώσεων Παίδων: Τον τίτλο η ΕΣΚΑ



     Πρώτη και μάλιστα αήττητη τερμάτισε η ΕΣΚΑ στην τελική φάση των Πανελληνίων Αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΚ.

   Η διοργάνωση έλαβε χώρα στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, το Δήμο Ξηρομέρου, την ΕΣΚΑΒΔΕ και τον τοπικό σύλλογο Αίολο Αστακού. 
     Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε η ΕΣΚΑΝΑ, τρίτη ακολούθησε η ΕΚΑΣΘ και τέταρτη έμεινε η Μικτή Ενώσεων. Πολυτιμότερος παίκτης των αγώνων ανακηρύχθηκε ύστερα από ψηφοφορία των προπονητών ο Άλκης Ιωάννου της ΕΣΚΑ, στον οποίο το έπαθλο παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Γιάννης Μακρής. 
    Στην καλύτερη πεντάδα, εκτός από τον προαναφερθέντα, βρέθηκαν ακόμα οι Παναγιώτης Ζέρβας της ΕΣΚΑ, Δημήτρης Μαργέλης της ΕΣΚΑΝΑ, Χρήστος Πεταλάς της ΕΚΑΣΘ και Γιώργος Σολδάτος της Μικτής Ενώσεων. Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος του Αίολου Αστακού, Κωνσταντίνος Λίχνος..........



     Τις απονομές των διπλωμάτων στους παίκτες που συμμετείχαν έκανε ο εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού, Απόστολος Πανταζής, ενώ το τρόπαιο στην πρωταθλήτρια ΕΣΚΑ παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Γιάννης Τσουμής. 
      Επίσης, το Δ.Σ. της ΕΟΚ παρέδωσε ως αναμνηστικό στο χορηγό της τελικής φάσης τη φανέλα της Εθνικής, την οποία παρέλαβε ο εκπρόσωπός του από το μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας και πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος. Αναμνηστικό παρέλαβε από τον πρόεδρο της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ και πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννη Κουτραφούρη και ο δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, όπως και ο γενικός αρχηγός του Αίολου Αστακού Φάνης Παπαγεωργίου.

Η τελική βαθμολογία (Σε 3 αγώνες): ΕΣΚΑ 193-145 6, ΕΣΚΑΝΑ 176-163 5, ΕΚΑΣΘ 138-158 4, Μικτή Ενώσεων 147-188 3.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο