Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση του Συλλόγου Δασοφυλάκων για τις συναντήσεις με Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη και υπηρεσιακούς παράγοντες


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ             

       Συνεχίζοντας την προσπάθεια του το Δ.Σ. του συλλόγου Δασοφυλάκων αποκεντρωμένης Δ/σης Πελοποννήσου –Δυτ. Ελλάδος και Ιονίων νήσων, την Δευτέρα 06/04/2015 με επικεφαλής τον πρόεδρο Κων/νο Μπεζεριάνο συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο Τάκη Γεωργόπουλο και το γραμματέα  οργανωτικού  Σταύρο Πάτση και το μέλος Ιωαννη Παπακωνσταντίνου επισκέφτηκαν το γραφείο του Υπουργού Αναπληρωτή Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννη Τσιρώνη και παρουσία του νομικού και ειδικού συνεργάτη κ. Διάκου Κων/νου, όπως επίσης και της κυρίας  Θεοδοσίου ειδική σε θέματα δασικής πολιτικής.
     Αυτονόητο ήταν ότι τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την αναδιοργάνωση της δασικής υπηρεσίας και συμφωνήθηκε ότι......

  ....μετά την γενική συνέλευση του κλάδου που θα πραγματοποιηθεί 27 Απριλίου στην Πάτρα, να κατατεθούν προτάσεις για την καλλίτερη λειτουργία της δασικής υπηρεσίας έτσι ώστε να καταστεί περισσότερο αποτελεσματικότερη όσον αφορά την προστασία του δασικού και αγροτικού περιβάλλοντος, την προστασία των προστατευόμενων περιοχων ΝΑΤΟΥΡΑ-ΡΑΜΣΑΡ  επίσης και στην στενότερη συνεργασία με το πυροσβεστικό σώμα εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου. 
       Δεν παραλείψαμε  να αναφερθούμε  και στα διάφορα κλαδικά προβλήματα όπως ΚΥΑ  μετάταξης και καταβολές δεδουλευμένων από τα περιφερειακά ταμεία των περιφερειών και του προγράμματος λαθροϋλοτομιών.

       Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε στο γραφείο του στη βουλή τον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πετράκο  Αθανάσιο, τον οποίο ενημερώσαμε σχετικά με τα θέμα εφαρμογής τής  ΚΥΑ -μετάταξης των συνάδελφων, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για επίλυση αυτού του θέματος.
      Τέλος στην επιστροφή επισκεφθήκαμε το δασαρχείο ΑΙΓΙΟΥ και συνεργαστήκαμε με τον κ. προϊστάμενο Δασάρχη καθώς επίσης και με τους συναδέλφους δασοφύλακες και ακούσαμε τα τοπικά  προβλήματα που απασχολούν την υπηρεσία και τον κλάδο. 

ο Πρόεδρος 
Μπεζεριανος Κων/νος 

ο Γραμ. Οργ/κου  
Σταύρος Πάτσης

ο Γεν. Γραμ.   
Παν/πουλος Δ.


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο