Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Ξεκινά σε λίγες μέρες τον Αστακό η τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων παίδων Μπάσκετ

        Η τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών θα διεξαχθεί 16-18 Απριλίου και θα φιλοξενηθεί στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
      Στους αγώνες θα λάβουν μέρος ομάδες της ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΘ και μια μικτή ομάδα με αθλητές από την ΕΣΚΑΘ, την ΕΣΚΑΗ, την ΕΚΑΣΔΥΜ, την ΕΣΚΑΚ, την ΕΣΚΑΒΔΕ, την ΕΣΚΑΣΕ και την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΚΓ Αστακού στις 17 και 18 Απριλίου. Επικεφαλής προπονητής του τουρνουά θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος Ανάπτυξης Παίδων, Κώστας Πολίτης.

       Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, ΓιώργοςΒασιλακόπουλος, μιλάει για την τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων παίδων Μπάσκετ , που θα γίνει στον Αστακό:

           Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, μιλάει για την τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων παίδων Μπάσκετ, που θα φιλοξενηθούν στην έδρα του Δήμου στον Αστακό:

.......................................










3 σχόλια:

  1. --Τι μας έλεγαν κάποιοι, κάποτε για την Ελλάδα :
    --Οτι εάν διοργανώσουμε , την λεγόμενη Ολυμπιάδα !
    θα Σωθούμε ; άπαντες , άπαξ και για πάντα
    αλύζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι άσχετα σχόλια ειναι αυτα ;;;;ο άνθρωπος πληρώνει απο την τσέπη του .και αυτο σας ενοχλεί ;;;αμαν αυτη σας η ζηλια .ο τόπος σας θα γινει γνωστός παντού ,τα μαγαζιά σας θα δουλέψουν .αμαν πια .για αυτο δεν θα Πάει ποτε μπροστα τούτος ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο