Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: Διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία στο χτεσινό αγώνα με τον Ηρακλή Αστακού, όπου ηττήθηκε 0-3


      Από τα ιστορικά σωματεία στο Αιτωλοακαρνανικό ποδόσφαιρο είναι η Μεδεών Κατούνας, αλλά φέτος κλείνει το πρωτάθλημα με έντονη δυσαρέσκεια.
     Η Διοίκηση του Συλλόγου κάνει λόγο για μεγάλη αδικία, με αποκορύφωμα τα λάθη της διαιτησίας στο χτεσινό αγώνα με τον Ηρακλή Αστακού, όπου ηττήθηκε με 0-3, για την 25η αγωνιστική στη Β΄ Κατηγορία (3ος Όμιλος). 
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Μεδεών Κατούνας, θεωρεί ότι ο διαιτητής του αγώνα με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του και την καταστρατήγηση των κανονισμών διαιτησίας,  διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του χθεσινού  αγώνα με τον Ηρακλή Αστακού καθώς υπέπεσε σε σωρεία λαθών μεταξύ των οποίων:
-Χρέωσε το πρώτο γκολ στη Μεδεώνα ενώ ήταν από θέση οφ-σάιντ. 
-Χρέωσε επίσης το δεύτερο γκολ στη Μεδεώνα ενω ήταν άουτ η μπάλλα και το τρίτο γκολ ήταν κανονικό! 
      Μετά από όλα αυτά και την προφανή και δικαιολογημένη ένταση που δημιουργήθηκε από παίχτες και οπαδούς της ομάδας μας η απάντηση των Βοηθών Διαιτητών ήταν  απλά «ότι δεν το είδαμε καλά”!..........


      Αναζητούμε τις ευθύνες στο Δ.Σ. του συνδέσμου Διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας σημειώνοντας δε πως η φετινή αγωνιστική κύλησε στο ίδιο μοτίβο!
         Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους αρμόδιους να λάβουν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα που θ' αποκαταστήσουν την αδικία που σημειώθηκε εις βάρος του Συλλόγου μας. 
       Απευθυνόμαστε πέρα από τις ποδοσφαιρικές αρχές και στον νέο υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή και τον καλούμε να προβεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η πολιτεία να ενσκήψει σοβαρά πάνω στο χώρο του ποδοσφαίρου και να σταθεί στις αιτίες που έχουν κλονίσει ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία του! 
     Θα εντοπίσει πολύ εύκολα η πολιτεία αν έχει τη βούληση τους υπαίτιους για την κατάσταση που βιώνουμε στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

19 σχόλια:

  1. Για ποιο ιστορικο σωματιο μιλατε,ποτε δεν ειχατε σχεσει με ποδοσφαιρο,σας φταινε και οι διαιτητες τωρα. Δεν ειναι τυχαιο που κανενας διαιτητης δεν να σας παιξει (ζουλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι το επίπεδο της διαιτησίας στο νόμο είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.επίσης αν ρίξουμε μια ματιά στις βαθμολογίες των ομίλων θα δούμε ότι ομάδες που αγωνίζονται σε γήπεδο με χόρτο καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις,οι υπόλοιπες είναι καταδικασμένες να έχουν μόνο συμπληρωματικό ρόλο.συγκεκριμένα τώρα η ομάδα της κατούνας είναι ένα αξιόμαχο σύνολο αλλά στερείται υποδομών και συχνά πυκνά έχει άνιση αντιμετώπιση από την διαιτησία για λόγους άγνωστους προς εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έκανα τον κόπο να ασχοληθώ μαζί σου και να το συζητήσω μαζί σου 7 και 48 αλλά δεν θα ασχοληθώ με ανώνυμες βλακειες. Φορά παρτίδα τα λένε αυτά και δεν κρυβόμαστε πίσω από τον υπολογιστή μας. Καραμπουλης Ιωάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μοναδικός ίσως. Πρώην καποδιστριακος δήμος που δεν έχει γήπεδο με χόρτο. Γιατί δεν φρόντισαν οι τζαβαλας, σεραφης και σολδατος να ασχοληθούν με την νεολαία της Μεδεωνας. Ο κύριος δε Αποστολάκης υποσχέθηκε να το φτιάξει. Για να δούμε τι θα κάνει; Όσον αφορά αν είναι ιστορική η ομάδα της Μεδεων μπορείτε να ανατρέξετε στο παρελθόν και να δείτε αλλά και να Μάθετε.Αλλά με τι άλλο θα ασχοληθητε. Μόνο διαστρεβλωση της αλήθειας και κουτσομπολιό. Αυτό μας αξίζει τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ Η ΜΕΔΕΩΝ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΕ ΜΟΝΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε εσύ με το πρώτο σχόλιο πρέπει να σε έχουμε γλεντησει για να βγάζεις τέτοιο μίσος,κραζεις??μας θαυμάζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΕΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΕΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας σας βοηθήσει πρώτα ο συγχωριανός σας κ μετά ζητάτε κ από άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειπε θα το φτιαξει ο αποστολακης,ετσι ειπαν ομως κ οι προηγουμενοι αλλα δν το εκαναν κ γιαυτο πηγαν σπιτια τους...ειδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στα χυρματα ολοι τρογαλα θελετε να κερδισετε και τον αστακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε χαζουλη τι λες γι'αυτό μας παρακαλούσαν από το πρώτο λεπτό ??χωρίς τους επόπτες γκολ δν βάζανε με τίποτα...κ αν εμείς μυριζουμε τρογαλο εσύ βρωμας ψαριλα μουχλιασνενη..

      Διαγραφή
  12. υπευθυνοι για οσα συνεβησαν στο γηπεδο της κατουνας τη κυριακη αλλα κατα καιρους και σε αλλα γηπεδα του νομου..αποκλειστικα την ευθυνη την εχει η κεντρικη διοικηση της διαιτησιας του νομου.ο νοων νοειτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ασ το αφηνε ο διαιτητης να παιχτει 50 -50 και θ α βλεπαμε αν θα εχανε η κατουνα αφου τα περνουνε τα λαμογια οπως θα στειλουνε και την κυριακη στην αμφιλοχια τους στημενους να το κλειδοσουνε το προταθλημα αφηστε της ομαδες να.παιξουνε μπαλα και οχι να το δεινουνε οι διετητες οπου εχουν συμπαθιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έμεινε καμιά μπάλα σε καλή κατάσταση μετά τον αγώνα της Κυριακής;ρωτάω γιατί η άμυνα του αστακού με το μυτο κλωτσαγε!τα είχανε κάνει πάνω τους από την αρχή κ άμα δεν τους λυτρωνε το γκολ offside κ το άλλο που είχε βγει μισό τουλάχιστον μέτρο αουτ..θα μιλούσαμε διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά εκεί στην Κατούνα πηγενεται στην Αμφιλοχία να φάτε 10 και μετα θα μιλάτε για τον αστακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα παμε εμεις αν μπορουν ασ τα βαλουνε οσα βαλανε και μεσα στην κατουνα σαν εσας που νικαγατε μεσα στην στανου μεχρι το εβδομιντα και φαγατε δυο μετα δεν ειμαστε και θελετε και πρωταθλημα που πατε. Εμεις παιζουμε για την φανελα μας για των πυρσο μας ειμαστε μια οικογενεια οχι οπως εισται εσης που τσακονεστε μεταξη σας για τα λεφτα και αγοραζετε ξενους παιχτες και διαλησατε και την αναγεννηση αστακου αυτοι εισται ΜΕΔΕΩΝΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΚΟΛΟΥΘΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσύ που λες θα φάμε 10 έλα να κυλήσεις καμία χελώνα βελαωρισια με την όπισθεν,ξέρεις εσύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δημητρης Νταρλαγιαννης27 Απριλίου 2015 στις 1:05 π.μ.

    ο αμφιλοχος δικαια πρωταθλητης μονο αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο