Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Συγκινητικά μηνύματα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη σε Facebook και Twitter

       Οργή και θρήνο έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η σορός του οποίου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής σε προχωρημένη σήψη σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων.    Με συγκλονιστικά μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια του άτυχου σπουδαστή έχουν πλημμυρίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
   To Facebook και το Twitter έχουν κατακλυστεί από μηνύματα που εκφράζουν συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά και οργή για τον θάνατό του.

   Στην σελίδα «Βοηθήστε να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης» στο Facebook η τελευταία ανάρτηση γράφει:
«Και κάπου εδώ θέλω να πώ τα συλληπητήρια μου στην Οικογένεια του Βαγγέλη και ελπίζω να μην Ξανασυμβεί ποτέ παρόμοια ιστορία στην Ελλάδα.. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ να πιάσουνε αυτους που έκαναν το κακό στον Βαγγέλη και μακάρι να το πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα..
Βαγγέλη Αγόρι μου Καλο Ταξίδι....»........



Στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα γράφει:
«Έγκλημα ή αυτοκτονία; Αν ισχύει το δεύτερο, όσοι οδήγησαν τον Βαγγέλη στον θάνατο, δεν είναι δολοφόνοι; “Μα από την κόλαση μου, σου φωνάζω: Εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω». (Γαλάτεια Καζαντζάκη). Βαγγέλη μου, τη γαλήνη που έψαχνες, έπρεπε να τη βρεις στη ζωή. Όχι στον θάνατο, αγόρι μου… Όχι έτσι, ψυχή μου…».


    Στο Twitter το #Vaggelisgiakoumakis έχει γίνει από το πρωί της Κυριακής το δημοφιλέστερο hashtag.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο