Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Χρήστος Κουτσομπίνας: "Η Φλόγα θα είναι η ομάδα που έπρεπε να είναι από την αρχή της χρονιάς"

Ευχαριστημένος από τη νίκη της Φλόγας κόντρα στον Όμηρο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο olatagoal.gr ο πρόεδρος της ομάδας της Παλαιομάνινας Χρήστος Κουτσομπίνας. Ο πρόεδρος της Φλόγας μίλησε για μια μεγάλη νίκη, τόνισε πως ήταν δικαίωση για τον ίδιο η επιλογή της απομάκρυνσης του Νίκου Μιμιγιάννη και της πρόσληψης στο τεχνικό επιτελείο και του Βασίλη Παστρωμά και ξεκαθάρισε πως η Φλόγα θα είναι η ομάδα που έπρεπε από την αρχή της χρονιάς. ....


Αναλυτικά:

Μία νίκη σε ένα ντέρμπι. Είναι ένα αποτέλεσμα που κι εσείς θέλετε να το χαρείτε αυτή τη στιγμή;
Σίγουρα ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια, αν δούμε και τς φάσεις που είχαμε. Περιμέναμε ολόκληρο το χρόνο αυτή τη νίκη και πιστεύω πως έφυγε το άγχος και από δω και πέρα θα πάμε καλύτερα.


Μετά το ματς πήγατε στα αποδυτήρια. Είδατε αλλαγή στους παίκτες τουλάχιστον στον ψυχολογικό τομέα;
Ο πρόεδρος πρέπει πάντα να είναι κοντά στην ομάδα και πρέπει να ξέρουν και οι παίκτες και ο προπονητής ότι τα βλέπει όλα. Στα αποδυτήρια, στον αγώνα, παντού. Πιστεύω ότι βοήθησε ψυχολογικά τα παιδιά η αλλαγή προπονητή και αυτό φάνηκε. Ο πρόεδρος είναι εκεί για να προλαβαίνει. Πιστεύω ή πρόσληψη του κυρίου Παστρωμά μαζί με το Θωμά Καρτσακλη έφεραν μια καλύτερη ψυχολογία.

Αυτό το αποτέλεσμα ήταν και μια δικαίωση της επιλογής που κάνατε;
Πιστεύω για μένα ήταν μεγάλη δικαίωση. Πάντα εγώ παίρνω τις αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα και πιστεύω δικαιώθηκα στην επιλογή αυτή. 

Θεωρείτε ότι στα επόμενα παιχνίδια θα είναι άλλη ομάδα η Φλόγα;
Ναι πιστεύω πως θα είμαστε άλλη ομάδα και στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι θα είναι η ομάδα που έπρεπε να είναι από την αρχή της χρονιάς. Βέβαια είμαστε πάντα το αουτσάιντερ, παίζουμε με τρεις μεγάλες ομάδες του Νομού μας, αλλά θα προσπαθήσουμε. Θα εξαντλήσουμε όσες ελπίδες έχουμε για το πρωτάθλημα. Την Τετάρτη έχουμε το Κύπελλο και την Κυριακή πάμε στη Ναύπακτο για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. 

Το ότι πάντα παίζετε ουσιαστικά εκτός έδρας, σας βοηθάει για τα παιχνίδια που έχετε σε δύσκολες έδρες;

Εμείς πάντα εκτός έδρας παίζουμε. Φανταστείτε αν αυτή η ομάδα είχε έδρα που θα ήταν τώρα. Όμως έγιναν και λάθη. Αυτά γίνονται στις ομάδες. Βάζουμε πλέον μια "κόκκινη γραμμή", προχωράμε και πιστεύω πως από δω και πέρα θα πάμε καλά.


olatagoal  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο