Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Απελπισμένος Βονιτσάνος επισκεύασε μόνος του, το Πορτάκι παιδικής χαράς, μετά την αδιαφορία του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας


         Απελπισμένος Βονιτσάνος γονέας, μετά την αδιαφορία του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας να επισκευάσει την παιδικά χαρά στον Άγιο Δημήτριο, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με δικά του χρήματα προχώρησε στην επισκευή στο Πορτάκι της παιδικής χαράς, για να μην συμβεί ατύχημα και για την ασφάλεια των παιδιών. 
      Να υπενθυμίσουμε ότι, η συγκεκριμένη παιδική χαρά βρίσκεται στη παραλία της Βόνιτσας και το χαλασμένο πορτάκι αποτελούσε σοβαρό κίνδυνο για τα παιδιά που παίζουν. 
      Προφανώς θα πρέπει να συμβεί κάποιο ατύχημα για να ευαισθητοποιηθεί η δημοτική αρχή, αλλά ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.......



     Άμεσα πρέπει να ξεκινήσει ο Δήμος εργασίες επισκευής των παιδικών χαρών που χρήζουν συντήρησης,  πριν να έχουμε κάποιο ατύχημα, για την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών.




11 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

    Ε! ΑΣ ΜΗ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ.

    Ουφ ! Σήμερα βγάλαμε καλό μεροκάματο βάζοντας τρικλοποδιες στον Αποστολάκη.

    ΥΓ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΊ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΜΗ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πεις τωρα για την δημοτικη αρχη?αντι το πρωτο μελημα τους να ειναι αυτο καθονται και βγαζουν φωτογραφιες.Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτον τον γονιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο,στο πολίτη έτσι πρέπει αυτοί μόνο τη μισθούρα τους,και τις επιχειρήσεις τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ημουν παρών στην επισκευή της πόρτας, ο άνθρωπος δανείστηκε ενα σφυρί απο τους εργάτες που πλακοστρωνουν την παραλιακη και με την βοήθεια ξύλων και πλαστικών καλωδίων στερέωσε το πορτάκι. Ανωνυμε νο1, φαίνεται απο τον τροπο σχολιασμου σου οτι μαλλον παιδιά δεν πρέπει να έχεις, καλός ο εθελοντισμός αλλά και ο Δήμος πρέπει να στέκεται διπλα στα παιδιά και κυριως να μέριμνα ως προς την ασφάλεια τους. Τέλος, οι επιλογές αναφορικά με το παιχνιδι των παιδιών αμη τι αλλο ειναι μηδαμινές ας μεριμνήσει η δημοτική αρχή για την διατήρηση και την σωστη συντήρηση των χωρών διασκέδασης των παιδιών. Κατάντια επίσης αποτελεί η "παιδικη χαρά" στις εργατικές κατοικίες. Καλά το πορτάκι είναι στάνταρ πρόβλημα, χαλίκι -βότσαλο παραλίας, τσουκνιδοτοπος- σκουπιδοτοπος!! Κρίμα!! Ας κινητοποιηθουν οι αρμόδιοι επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην απελπίζεστε! Έχει ο Θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο στον γονιο και η δημοτικη αρχη να ακουει και τα κακα μην ξυνιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς ΈΝΕΡΓΟ-ΜΠΟΥΦΟ Πολίτη: Αντι να πεις ευχαριστώ στον πραγματικά ενεργό δημότη για τον εθελοντισμό και την προσφορά του για την επισκευή της πόρτας, τυφλωμένος από κοινωνικό μίσος τον ειρωνεύεσαι και τον απαξιώνεις.. Αμ εσυ βέβαια δεν έχεις δικό σου παιδί (αν είχες δεν ταγραφες αυτά) και μισείς και τα ξένα. Τράβα τώρα να πάρεις το μισθό σου… Άξιος!!! Μπεεεεεεεεεεε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως είναι λυπηρό, ένας Δήμος που υπερηφανεύεται για τις μπουλντόζες, γκασμάδες, φτυάρια, τσάπες, αμμοχάλικο, τα κομμένα δέντρα (ότι βλέπω λέω)….. να αδιαφορεί για την ψυχαγωγία των παιδιών και τις κακοτεχνίες στις παιδικές Χαρές, θέτοντας σε κίνδυνο, σε καθημερινή βάση, την σωματική τους ακεραιότητα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στον συνδημότη μας. Ούτε είχαμε, ούτε έχουμε Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο να ασχολούνται με τη καθημερινότητα των πολιτών. Μόνο με κατατμήσεις και απευθείας αναθέσεις με τα γνωστά αποτελέσματα ασχολούνται.
    Μόνο με τη δημοσίευση των προβλημάτων μας που από ρυάκι σιγά-σιγά γίνεται ποτάμι θα ταρακουνηθούν.
    Οσο για τους οικούν τες, παρακούν τες και εστιαζόμενους( όχι τους εργαζόμενους) από το Δημαρχείο
    τους πληροφορώ η δημοτική αυτή περίοδος δεν θα είναι σαν τις προηγούμενες.
    Οι Δημότες μαθαίνουν και θα μάθουν πολύ περισσότερα για τις διαχειρίσεις τους.
    Τα σχεδόν ανύπαρκτα δε Τοπικά Συμβούλια και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΕΡΓΟΣ - ΜΠΟΥΦΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Που βρήκε το φως του εξ αιτίας σχολίου κάποιου που βελάζει (πρόβατο ή γίδα δεν διακρίνω) λέω ευχαριστώ στον πραγματικά ενεργό πολίτη για τον εθελοντισμό κλπ κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο