Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΣ κ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ: Υπάρχει και το Ακτιο – Αμβρακία…

        Άμεση συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό ΠΟΜΕΔΙ Χρ. Σπίρτζη ζητά ο Απ. Κατσιφάρας για την «Πατρών – Πύργου», αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
      Μέχρι εδώ όλα καλά και αντιληπτό το ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη για έναν δρόμο ζωτικής σημασίας για την δυτική Πελοπόννησο. Όμως προβλήματα έχουν και άλλοι οδικοί άξονες της Περιφέρειας που είναι μάλιστα σε εξέλιξη και πολύ σημαντικότερα. Και μιλάμε για το Ακτιο – Αμβρακία, που ως γνωστόν έχει τεθεί προ πολλού εκτός χρονοδιαγράμματος και βρίσκεται πάλι στον αέρα, με τις εργασίες να έχουν σταματήσει, τους εργαζόμενους να βγαίνουν σε υποχρεωτική άδεια και να προχωρούν σε επίσχεση εργασίας..........



     Το Ακτιο – Αμβρακία δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα, αλλά δεν είδαμε ούτε παλιότερα ούτε και τώρα ανάλογη «θέρμη»  απο την Περιφέρεια. 
    Περιμένουμε λοιπόν έστω και τώρα ανάλογη παρέμβαση για ένα έργο που δεν αφορά μόνο την Αιτωλοακαρνανία, άλλα και την Ήπειρο και τα Ιόνια νησιά.

Π.Η.Τ.
http://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

  1. ευτυχως που υπαρχει και ο νωντας και μιλαει οεο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ κοροϊδία,μας θεωρούν παρακατιανους και σιγουρους.κύριε κατσιφαρα και λοιποί παρατρεχάμενοι θα τα πούμε στις επόμενες εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο