Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Από αδύναμο έως ανύπαρκτο το σήμα κινητών στο Αγράμπελο

Πρόβλημα στο χωριό Αγράμπελο, αποτελεί το ανύπαρκτο και ισχνό σήμα της κινητής τηλεφωνίας και του ίντερνετ, σύμφωνα με τους κατοίκους.
Κάποιοι κάτοικοι (όπως εδώ στη φωτο ο Φώτης Τσέλιος) παίρνουν τα βουνά  και τα λαγκάδια, με κίνδυνο τώρα το χειμώνα να αρπάξουν και καμιά πνευμονία, προκειμένου να πιάσουν σήμα και να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα προκειμένου να μη διακοπεί η κλήση από το ασθενές σήμα.....


Μέχρι πότε άραγε η κάλυψη στα κινητά θα είναι περιορισμένη ή ανύπαρκτη στο Αγράμπελο;






4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ,ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ DIGEA.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ NOVA ΚΑΙ ΤΟΥ COSMOTE.TV. ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ 2 ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2015,ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ,ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητό ξηρόμερο nwes πραγματικά χαίρομαι που αγγίζεται ενα πρόβλημα που βιώνουν τα χωριά μας εδώ και χρόνια στο θέμα τις τηλεφωνίας αλλά και του internet .
    Το χωριό μου λιγότερο , άλλα χωριά περισσότερο με αποκορύφωμα το διπλανό χωριό μας τον πρόδρομο που λόγω της τοποθεσίας πραγματικά είναι στα βουβά μιας και δεν έχει σήμα καμιάς κινητής τηλεφωνίας . ( Το αγράμπελο έχει σήμα της cosmote σε σχετικά καλό βαθμό θα έλεγα και μάλιστα τελευταία και με 4G σήμα, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο) αλλά αυτό δεν λύνει το πρόβλημα διότι όλος ο κόσμος δεν έχει cosmote.
    Εδώ θα ήθελα να επισημάνω ότι και εγώ αρχικά ήμουν στο δύκτιο της wind και αναγκάστικα να μεταφερθώ στην cosmote μόνο και μόνο για να έχω σήμα στο χωριό μου . Αυτό φυσικά δεν είναι λύση για όλους απλά αναγκασμός διότι σήμερα ο άλλος κοιτάει και τα διάφορα πακέτα ομιλίας που δίνει η κάθε εταιρεία και θέλει να έχει σήμα από την κάθε κινητή τηλεφωνία και όχι επιλεκτικά.
    Στο διαταύτα ......πρίν από μερικά χρόνια σαν απλός πολίτης και συνδρομητής είχα κάνει μια αίτηση στον ΟΤΕ έτσι ώστε να λύσω το πρόβλημα του internet στο χωριό μου έτσι ώστε να εξυπηρετηθώ επαγγελματικά τους καλοκαιρινούς μήνες που ήμουν στο χωριό μου. Η απάντηση από την εταιρεία ΟΤΕ ήταν αδύνατον να γίνει αυτό διότι τα χωριά πρόδρομος και αγράμπελο δεν έχουν γραμμές με οπτικές ίνες οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν σταθερό internet παρά μόνο αν αλλαχτούν οι γραμμές αυτές, και φυσικά δεν προβλέπεται να γίνει εφόσον οι διαμαρτυρίες ήταν μηδαμινές από τους μόνιμους κατοίκους διότι κανείς δεν ασχολήται με το σταθερό internet.
    Τα τελευταία χρόνια οι ανάγκες όλο και μεγαλώνουν η τεχνολογία πάει μπροστά και βλέπουμε οτι ακόμη και ο γιατρός ( το κυριότερο πρόβλημα για τους ηλικιωμένους ανθρώπους του χωριού) για να έρθει στο χωριό να κάνει ηλεκτονική συνταγογράφηση να γράψει φάρμακα σε ασθενείς χρειάζεται απαρραίτητα να έχει σταθερό internet, άρα αυτομάτως καταργείται ο γιατρός και εκεί υπάρχει πρόβλημα μεγάλο. )
    Εφόσον ανέλαβα καθήκοντα προέδρου της Τ.Κ. αγραμπέλου ήρθα σε επαφή με τον προηγούμενο πρόεδρο του προδρόμου Κο Νικολέ Διονύσιο που είχε κάνει κάποιες ενέργειες απ´ότι μου είπε για το θέμα και του σταθερού internet αλλά και της κινητής τηλεφωνίας και μάλιστα μου έδειξε αιτήσεις και ενέργειες που είχε κάνει , ήρθα σε συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του προδρόμου Κο Παπούλια Δημήτριο αλλά και με τον αντιδήμαρχο Κο Λαινά Κων/νο ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι έχουν γίνει οι ενέργειες απο τον Δήμο ξηρομέρου τόσο για το πρόβλημα του προδρόμου που ειναι η κινητή τηλεφωνία και η εγκατάσταση κεραίας για να λυθεί το πρόβλημα , αλλά και για του αγραμπέλου που είναι το σταθερό internet , έχει εγκριθεί απο το δημοτικό συμβούλιο το ποσό των 10.000 ευρώ από Σ.Α.Τ.Α για την αντικατάσταση των γραμμών του ΟΤΕ έτσι ώστε να λυθεί και το θέμα του σταθερού internet.
    Μακάρι να λυθεί για όλα τα δύκτια και όχι μόνο για τους συνδρομιτές της cosmote
    Χαίρομαι λοιπόν που ακουμπάτε ένα πρόβλημα που ΔΕΝ ηφίσταται μόνο στο αγράμπελο αλλά γενικά στα χώρια μας .
    Αλλά για άλλη μια φορά το αγράμπελο θα πρέπει να πρωτοπορεί εκτός από ιδέες και σε προτάσεις επισημάνσεις.
    Καλή συνέχεια στο έργο σας.
    Με εκτίμηση
    Τάγκας χρ. Δημήτριος
    Πρόεδρος Τ.κ. Αγραμπέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε ταγκα θα ηθελα αν μπορεις να μας προσκομισεις της ενεργειες που ειχαν γινει απο τον κυριο Νικολε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ευχαριστως .....αλλα δυστιχως ειστε ανωνυμος.......Παντως επειδη δεν θελω να μπω αναμεσα σε εσας και στον Κο Νικολε μπορειται να τα ζητησετε και απευθειας απο εκεινον .
    Υπαρχουν και ......τα εχω στην διαθεση σας.
    Στειλε μου το e-mail σου αν θελεις και θα τα εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο