Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Η σύνοδος των δασοφυλάκων δυτικής Ελλάδας, Δράσεις και αποφάσεις

-Στην θέση του Γραμματέα Τύπου και Οργανωτικού εξελέγη ομόφωνα ο Βονιτσάνος και μέλος του Δ.Σ. κ. ΠΑΤΣΗΣ Σταύρος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ
Τακτικό μέλος της
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
e-mail: dasofpdei@yahoo.gr
Πάτρα, 16-5-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
     Την Παρασκευή 13-03-2015 το συνήλθε στην Πάτρα το Δ.Σ. του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ K΄ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ».
Το Δ.Σ. συζήτησε διαδικαστικά και Υπηρεσιακά θέματα.
►Ορίστηκε Ως ημέρα διεξαγωγής της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου η 27η Απριλίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του 4ου ορόφου του κτιρίου ΕΛΚΕΠΑ, που βρίσκεται στην οδό Ακτή Δυμαίων και Δ. Υψηλάντη 1, στην Πάτρα.
►Την θέση του παραιτηθέντος μέλους του Δ.Σ. κ. Τσάτσαρη Γεωργίου κατέλαβε ο συνάδελφος Δασοφύλακας ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Θεοφάνης.
► Στην θέση του Γραμματέα Τύπου και Οργανωτικού εξελέγη ομόφωνα το μέλος του Δ.Σ. κ. ΠΑΤΣΗΣ Σταύρος.
►Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την πορεία του θέματος ένταξης στον κλάδο Δ.Ε. των συναδέλφων Δασοφυλάκων Υ.Ε. και αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει επίσκεψη στο αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου να προωθηθεί η διαδικασία......



  ► Τονίστηκε η ανάγκη εντονότερης δραστηριοποίησης του Συλλόγου προς διασφάλιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων και κρίθηκε σκόπιμο να γίνουν επισκέψεις σε Δασαρχεία για την ενημέρωση των συναδέλφων μας σε τρέχοντα θέματα, καθώς και για την εγγραφή νέων μελών.

       Συνάδελφοι θεωρούμε απαραίτητη την παρουσία σας στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Είναι απολογιστική των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και θέλουμε να επισημανθούν λάθη και παραλείψεις. Έτσι θα ενδυναμωθεί η λειτουργία του Συλλόγου και η δράση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος Μπεζεριάνος Κώστας. 
Ο Οργαν. Γραμματέας ΠΑΤΣΗΣ Σταύρος. 
Ο Γενικός Γραμματέας ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο