Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Δυτική Ελλάδα: Στοχευμένες επιχειρήσεις για κατοχή λαθραίου καπνού

      Συνελήφθησαν τρία άτομα σε Αγρίνιο, Πύργο και Αίγιο για κατοχή λαθραίου καπνού - Κατασχέθηκαν περισσότερα από (3.500) γραμμάρια

     Πραγματοποιήθηκαν, χθες (9-3-2015) σε Αγρίνιο, Πύργο και Αίγιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, στοχευμένοι έλεγχοι για την καταστολή της διακίνησης λαθραίου καπνού.
      Στο πλαίσιο των ελέγχων, συνελήφθησαν χθες, σε Αγρίνιο, Πύργο και Αίγιο, δύο Έλληνες, άνδρες, ηλικίας 50 και 37 ετών καθώς και ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα, παράνομης οπλοκατοχής και της παράνομης εισόδου και παραμονής στη Χώρα..........



Ειδικότερα,
•χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 50χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (2.458) γραμμάρια λαθραίου καπνού.
•χθες το μεσημέρι, στο Πύργο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 37χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (695) γραμμάρια λαθραίου καπνού και ένα μεταλλικό ξίφος (65) εκατοστών.
•χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, πραγματοποίησαν έλεγχο στον 19χρονο υπήκοο Αλβανίας, κατά την οποία βρήκαν σε σακίδιο που μετέφερε και κατέσχεσαν (502) γραμμάρια λαθραίου καπνού. Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. 

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο