Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΒΟΝΙΤΣΑ: Απαράδεκτη η κατάσταση από τις ατελείωτες λακκούβες!


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίλτος Πάτσης 

Ο δήμαρχος άλλαξε, αλλά οι λακκούβες μένουν και αυξάνονται επικίνδυνα!!
Λακκούβες εδώ... Λακκούβες εκεί... Λακκούβες παραπέρα...

      Απαράδεκτη είναι η κατάσταση του οδοστρώματος στη Βόνιτσα και δη σε δρόμους κεντρικούς και πολυσύχναστους στο κέντρο της πόλης,  με τους κατοίκους να δηλώνουν απελπισμένοι.  Το σταυρό τους κάνουν οι πεζοί κάτοικοι και οι οδηγοί όταν διέρχονται  στους δρόμους από τις λακκούβες, τρύπες, μπαλώματα, κακοτεχνίες,  αφού κινδυνεύουν  να τραυματιστούν σοβαρά εξαιτίας κάποιας λακκούβας-παγίδας.
      Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι καινούργιο, αλλά η κατάσταση γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, μετά και τις έντονες βροχοπτώσεις και η εικόνα της πόλης έχει γίνει εντελώς τριτοκοσμική.
      Ας βγει κάποιος αρμόδιος από το Δήμο να μας ενημερώσει, γιατί συνεχίζεται αυτό το μπάχαλο με τις λακκούβες;!!  Πριν μερικούς μήνες προεκλογικά, είχαμε ακούσει να λένε ότι θα γίνει  αποκατάσταση παντού. Όσο την είδατε εσείς την αποκατάσταση, τόσο την είδαμε και εμείς….

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ...





















13 σχόλια:

  1. Οι λακούβες δεν κλείνουν με τους 5 τόννους γάλα ούτε με το ένα φορτηγό κομφεφτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο μιλήστε επιτέλους,είναι ανύπαρκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κυκλοφοριακό είναι άλλο χάλι,να το αναφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΥΙΖ: Πότε ήταν μεγαλύτερες οι λακκούβες: α) Σολδάτος, β) Αποστολάκης!! Έρμη Βόνιτσα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΌΤΑΝ ΒΡΕΞΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσα χρόνια και να πέρασαν οι λακκούβες μένουν εκεί, και όλο και μεγαλώνουν. Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα οι λακκούβες μένουν… Σαν μανιτάρια φυτρώνουν!!! ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ.. ΛΟΓΙΑ… ΛΟΓΙΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ. ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ-ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ… ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε λίγο καιρό θα ζητάτε τον Σολδάτο πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τραβήξτε και τα καυσόξηλα του αντιδήμαρχου απο το μαγαζί του στη πλατεία.Έφυγαν τα αμάξια και έβαλαν τα ξύλα για το μαγαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια επιτροπή αιρετών ,αν τα έργα τελείωσαν , τα παρέλαβαν. Το έργο στο ιστορικό κέντρο της πόλης δεν έχει παραληφθεί ακόμα . Γνωρίζω ότι ο Δήμος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την εταιρεία. Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα των επιμετρήσεων δυστυχώς η Βόνιτσα στο κέντρο θα παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
    Ο κ Αποστολάκης και ο αποτυχημένος απελθών Δήμαρχος πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τους Δημότες.
    Αν αγαπητοί δημότες μπορούσαν να δώσουν με απευθείας ανάθεση το κλείσιμο στις λακκούβες θα το είχαν κάνει. Σε κάθε περίπτωση σύσσωμη η αντιπολίτευση θα πρέπει να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
    Έθεσα το θέμα της πλατείας της Βόνιτσας( τη στάθμιση των αυτοκινήτων) στο προηγούμενο ΔΣ και στο τωρινό ΔΣ τουλάχιστον 4 φορές. Το θέμα αντιμετωπίστηκε δια της σιωπής. Από τούτη την ιστοσελίδα το αναδείξαμε αρκετές φορές και την ευχαριστώ δημόσια. Τελικά την τελευταία φορά που πέρασα με χαρά διαπίστωσα ότι είχε κλείσει η πλατεία για αυτοκίνητα.
    Θερμά συγχαρητήρια στο κύριο που ανάδειξε το θέμα και καλώ τους Δημότες να αναδεικνύουν τα θέματα που μας ταλαιπωρούν . Δυστυχώς ούτε είχαμε , ούτε έχουμε Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο που να ενδιαφέρονται για την καθημερινότητα των Δημοτών. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα.
    Αν δεν πάρουμε στο βαθμό που αναλογεί στο καθένα την προοπτική του τόπου μας στα χέρια μας ,έτσι και χειρότερα θα είναι.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα παρκινκ άδεια και οι δρόμοι γεμάτοι αυτοκίνητα,κοιτάτε τι γίνεται από το κέντρο υγείας και σε όλο τον κεντρικό,μας περνούν για πρόβατα...θα έρθουν και οι εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΔΙΜΑΡΤΥΡΙΕΣ????ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ???ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ???ΑΛΛΑ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΑΣ ΕΠΕΦΤΕ ΛΙΓΟΣ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΒΛΕΠΕΙΣ, ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΖΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙς ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο