Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Κατάστημα βιολογικών προϊόντων με Κατουνιώτικο οίστρο στην καρδιά του Κολωνακίου!




        Μέσα στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Πινδάρου 16-20 στο Κολωνάκι, λειτουργεί ένα καλαίσθητο κατάστημα βιολογικών προϊόντων, ιδιοκτησίας του συνδημότη μας από την Κατούνα Θανάση Νίκου και των συνεταίρων του Θανάση Μαυρομμάτη και Παναγιώτη Πρέζα.
      Τα εγκαίνια του καταστήματος με την επωνυμία «gusto di Grecia», έγιναν προσφάτως, στις 13 Φεβρουαρίου 2015, και οι προοπτικές του είναι εξόχως ενθαρρυντικές και ελπιδοφόρες.
      Με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό οι ιδιοκτήτες του, προσπαθούν να προσφέρουν στον καταναλωτή τα καλύτερα βιολογικά ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα, ΧΩΡΙΣ ΜΕΖΑΖΟΝΤΕΣ, στις καλύτερες τιμές, σε μεγάλη ποικιλία, από όλη την Ελλάδα, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της καθημερινής διατροφής και επιπλέον μας προσφέρουν την δυνατότητα γνωριμίας με γνήσια προϊόντα της μάνας γης, που σκοπό έχουν, να θωρακίσουν την υγεία μας.....



    Ασφαλώς, εκεί θα βρείτε και την φημισμένη παραδοσιακή Ξηρομερίτικη ΦΕΤΑ ΝΙΚΟΥ, που παρασκευάζεται σε σύγχρονη τυροκομική μονάδα στην Κατούνα, την οποία διευθύνει οργανωτικά ο Θανάσης Νίκου, που είναι φίλος και αρωγός του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου.
     Το κατάστημα επισκέφθηκαν την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου εκφράζοντας την στήριξή τους, στους νέους ιδιοκτήτες, που είναι όλοι τους Αιτωλοακαρνάνες.

























1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο