Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ: Απόβαση στη Βόνιτσα ετοιμάζουν οι φίλαθλοι του Αστακού για τον αγώνα Αίολος Αστακού – Λάρισα

-Απόβαση στη Βόνιτσα ετοιμάζουν οι Αστακιώτες σήμερα Κυριακή ενόψει του ντέρμπι. Μεγάλη κίνηση κάτι που δείχνει πως ο κόσμος αγκαλιάζει την ομάδα!
-Σε ένα ματς που ο Αίολος Αστακού χρειάζεται νίκη με πάνω από 17 πόντους για να πάρει την πρώτη θέση στη βαθμολογία

20η Αγωνιστική, Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ 
(1ος ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ), στο ΔΑΚ Βόνιτσας
Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, και ώρα 17:00
ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΛΑΡΙΣΑ

       Ετοιμάζουν εκστρατεία στη Βόνιτσα οι φίλοι της ομάδας του Αίολου Αστακού. Η δίψα και το πάθος που υπάρχει για να βρεθούν όλοι στο πλευρό της ομάδας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Αίολος Αστακού χρειάζεται νίκη με πάνω από 17 πόντους για να πάρει την πρώτη θέση στη βαθμολογία, ωθεί τον κόσμο στο γήπεδο μπάσκετ της Βόνιτσας που αναμένεται να βουλιάξει από τους Ξηρομερίτες φιλάθλους. 
       Και είναι δεδομένο ότι το ΔΑΚ Βόνιτσας αναμένεται να ντυθεί στα «Κιτρινα-μπλέ» ώστε ο σύλλογος του Αστακού  να κάνει ακόμα μια νίκη που θα αποτελέσει το βήμα για την πρώτη θέση και την άνοδο του στη Β΄Εθνική........


         Ο Αίολος Αστακού  πρέπει να συνεχίσει με νίκη και για να το επιτύχει αυτό πρέπει να δώσουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό. Μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουν οι μπασκετμολίστες και στις εξέδρες Θα προσπαθήσει ο κόσμος.. με φωνή και τραγούδι.
      Πρέπει το γήπεδο της Βόνιτσας  να είναι γεμάτο, με παλμό και πάθος. Όλοι μαζί για την αγαπημένη μας ομάδα τον Αίολο Αστακού την Κυριακή στο γήπεδο. Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ  ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ!

1 σχόλιο:

  1. Όλοι αδερφια για τον Αιολο τ λύσαμε τα προβλήματα μας καιΔευτέρα τα κεφάλια μέσα στη ρουτίνα την απογοήτευση και τη θλίψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο