Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Η συνέντευξη των προέδρων μετά τον Τελικό της ΕΠΣΝΑ

Πρώτοι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό της ΕΠΣΝΑ μίλησαν ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Παπαχρήστος και οι πρόεδροι του Ατρόμητου Αντιρρίου και της Φλόγας Παλαιομάνινας, Νίκος Κάκκος και Χρήστος Κουτσομπίνας. Και οι τρεις αναφέρθηκαν στο καλό παιχνίδι και στην παρουσία του κόσμου στο Παπαχαραλάμπειο. Ο Νίκος Κάκκος έδωσε συγχαρητήρια στη Φλόγα και μίλησε για τα μεμονωμένα περιστατικά από μερίδα οπαδών της ομάδας του, που προσπαθεί να διορθώσει και ο Χρήστος Κουτσομπίνας εμφανίστηκε δικαιωμένος για την παρουσία του κόσμου του χωριού του στον Τελικό. ....

Ο Παναγιώτης Παπαχρήστος δήλωσε:
Παρακολουθήσαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι σήμερα με τη μεγάλη τους παρουσία έδωσαν ένα άλλο χρώμα στον τελικό. Να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του Σταδίου για τις διευκολύνσεις που μας προσέφερε και στους χορηγούς του Τελικού Κυπέλλου.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κάκκου:
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Φλόγας για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πιστεύω κέρδισε δίκαια, ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς αργήσαμε να το πιστέψουμε. Μετά το 80΄ νομίζω παίξαμε πιο δυνατά και πιστέψαμε στην ισοφάριση. Είναι μία αμφισβητούμενη φάση γύρω στο 80΄ που θα πρέπει να τη δω στο βίντεο, για να είμαι σίγουρος αν έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή και αν είναι οφσάιντ. Ήθελα να πω και για τον κόσμο πως ήταν μια γιορτή. Είχαμε βέβαια κάποια μεμονωμένα περιστατικά από μερίδα οπαδών της ομάδας μας, πιστεύω όμως ότι δεν αμαύρωσαν την εικόνα του αγώνα. Προσπαθώ να το διορθώσω αυτό το θέμα. Έχω κάνει τα πάντα. Έχω βραχνιάσει στη διάρκεια του αγώνα για αυτό το θέμα. Και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα της Φλόγας και το φίλο μου το Χρήστο και καλή συνέχεια στα play - off.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Κουτσομπίνα:
Από την πλευρά μου να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το παιχνίδι που κάνανε. Παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με ένταση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη νίκη και την κατάκτηση του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Σήμερα γράψαμε ιστορία. Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣΝΑ για την οργάνωση, το Δήμο Ναυπάκτου για την παραχώρηση του γηπέδου. Πιστεύω ο κόσμος φέρθηκε καλά, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και πιστεύω πως το γήπεδο της Ναυπάκτου ήταν τελικά η καλύτερη επιλογή για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Και θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Παλαιομάνινας που ήρθε στο γήπεδο. Για μένα σήμερα ήταν μια δικαίωση σαν πρόεδρος. Εγώ σήμερα κατάφερα κάτι πολύ δύσκολο. Να φέρω όλο τον κόσμο του χωριού στο γήπεδο, κάτι που δεν περίμενα και αυτό με ευχαρίστησε περισσότερο και από το Κύπελλο. Γιατί μετά από τέσσερα χρόνια δικαιώνομαι κι εγώ. Τους ευχαριστώ όλους και τα παιδιά της Διοίκησης του Αντιρρίου με τους οποίους έχω πολύ καλές σχέσεις. Γνωριζόμαστε εδώ και περίπου ένα χρόνο, είναι όλοι καλά παιδιά και τους εύχομαι καλή πορεία στη συνέχεια.

olatagoal   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο