Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αλυζίων. Πρόεδρος εξελέγη ο Σπύρος Καραβίας





    -Ο απερχόμενος πρόεδρος Θεόδωρος Λιότσος τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Ένωση Αλυζίων αποτελεί και πρότυπο υγιούς πολιτιστικού Συλλόγου, καθώς είναι μακράν ο πλέον εύρωστος οικονομικά σύλλογος του Ξηρομέρου, αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα, αφού έχει αυτή τη στιγμή ταμείο πάνω από 23.000€».

     Σήμερα Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα Ξενοδοχείου της Αθήνας, ανοικτή Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αλυζίων.  
     Αμέσως μετά συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και πρόεδρος εξελέγη ο Σπύρος Καραβίας, με καταγωγή από την Παναγούλα, συνταξιούχος υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ. 
Η σύνθεσή του είναι η εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Σπύρος Καραβίας
Αντιπρόεδρος: Παρασκευάς Σιδεράς 
Γενικός Γραμματέας: Μάκης Κανδηλιώτης 
Ταμίας: Βασίλης Μουρκούσης
Υπεύθυνη γυναικείων Θεμάτων: Αναστασία Παπαδοπούλου
Μέλη: Στάθης Κανδηλιώτης, Αντώνης Λίλας, Ξενοφώντας Παβέλης και Θεοχάρης Λιότσος......



      Σε πολύ καλό κλίμα πρώτα έγινε η Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Αλυζίων, με θέματα: Απολογισμός Διοικητικός και Οικονομικός, εκλογές για ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και η οποία ενέκρινε τα πεπραγμένα και τους απολογισμούς του Δ.Σ. για το έτος που πέρασε. Συνδυάστηκε δε με την κοπή πίτας, όπου σε ένα χαρούμενο κλίμα ο απερχόμενος Πρόεδρος Θεόδωρος Λιότσος, καλωσόρισε με θέρμη τα μέλη, εξέθεσε αναλυτικά τη σημερινή κατάσταση της Ένωσης και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Ένωση Αλυζίων αποτελεί και πρότυπο υγιούς πολιτιστικού Συλλόγου, καθώς είναι μακράν ο πλέον εύρωστος οικονομικά σύλλογος του Ξηρομέρου, αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα, αφού έχει αυτή τη στιγμή ταμείο πάνω από 23.000€».

Σπύρος Καραβίας: ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Αλυζίων
Ένα μικρό βιογραφικό 
      Ο Σπύρος Καραβίας γεννήθηκε από πατέρα ιερέα στο Αγρίνιο και κατάγεται από το χωριό Παναγούλα του Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας. Είναι συνταξιούχος υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ. 
    Μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα και υπήρξε με Ευρωπαϊκό δίπλωμα Α’ προπονητής μπάσκετ των ομάδων Γ.Σ. Περιστερίου, Ηλυσιακού, Νήαρ-Ηστ και πολλών άλλων. Διετέλεσε σύμβουλος στον προγραμματισμό του Δ.Σ του Σ.Ε.Π.Κ. και του Δ.Σ. του Γ.Σ.Π. στον προγραμματισμό και οργάνωση των ακαδημιών και στις δημόσιες σχέσεις.
   Εργασίες του είναι η ανάπτυξη του Ελληνικού αθλητισμού. Μαθήματα μπάσκετ και προγράμματα για την αδελφοποίηση των Δήμων Περιστερίου, Ιασίου, Ρουσέ. 
    Σαν καθηγητής δίδαξε στο κολέγιο «Σαρασσότα» και στην σχολή των προπονητών μπάσκετ. Εργάστηκε από το 1964 σαν μηχανολόγος στην Α.Σ.Π.Α. 
    Από 1968 εργάστηκε στην Ε.Υ.Δ.Α.Π. και συνταξιοδοτήθηκε σαν Διευθυντής το 2003. Έχει συγγράψει τα έργα «Το τόξο του Οδυσσέα» και το «Παπαχέλωβας», υπό έκδοση και έχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές «Ιδέες και μηνύματα», «Ταυτότητα», «Φύση, ζωή, αγάπη» και «Υδροχόος».



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο